Karate klub PERFEKT Zenica na prijemu u kabinetu direktora KPZ Zenica Rusmira Isak i u kabinetu direktora OŠ Edhem Mulabdić Zenica

Karate klub PERFEKT Zenica na prijemu u kabinetu direktora KPZ Zenica Rusmira Isak i u kabinetu direktora OŠ Edhem Mulabdić Zenica

Naša takmičarka Merjem Bošnjak bila na prijemu u kabinetu direktora Rusmir Isak KPZ ZT Zenica.

Direktor Rusmir je izdvojio svoje vrijeme da primi svoje radnike Ševalu Šahman i Nermina Bošnjaka i njihovu djecu Eminu Šahman i Merjem Bošnjak, koja su izborila svoje mjesto u karate reprezentaciji BiH. Uputio je djeci iskrene čestitke na dosadašnjim rezultatima, te im poželio sretan put i dobre nastupe. Lično je finansijski podržao i nagradio takmičarke.

Direktor Osnovne škole *Edhem Mulabdić* Zenica gospodin Almir Bašić je primio u svoj kabinet učenice Aminu Isaković i Merjem Bošnjak. Uputio je iskrene čestitke učenicama, pohvalio rad kluba i trenera, te zaželio sretan put i dobre nastupe. Navedene takmičarke su uzorne i učenice Osnovne škole Edhem Mulabdić Zenica.

Ekipa našeg Karate klub Perfekt Zenica u sklopu Reprezentacije BIH putuje u srijedu 29.05.2024.godine na Balkansko karate prvenstvo u Istanbul-Turska. Na Balkanskom prvenstvu učestvuje 12 Država sa 1657 takmičara. Reprezentacija BIH učestvuje sa 215 takmičara. Iz Grada Zenice idu 4 takmičarke.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica