NA TAKMIČENJU U VITEZU

Karatisti zeničkog “INTERNACIONALA” osvojili 11 zlatnih, 8 srebrnih i 2 bronzane medalje

Karatisti zeničkog “INTERNACIONALA” osvojili 11 zlatnih, 8 srebrnih i 2 bronzane medalje

Karatisti zeničkog “INTERNACIONALA” nastupili su na jakom takmičenju ”Memorijal Ahmed Pezer” koje je u odličnoj organizaciji Karate kluba IPON, održano u gradskoj dvorani u Vitezu 14. aprila 2024. godine.

Na memorijalu je nastupilo 430 tamičara u 599 kategorija iz 37 klubova. U veoma jakoj konkurenciji 18-člana ekipa “INTERNACIONALA” osvojila je 11 zlatnih, osam srebrnih i dvije bronzane medalja!

Posebno zalaganje i vještinu pokazali su osvajanjem medalja slijedeći takmičari:

ZLATNE MEDALJE: Hodžič Daris, Vardo Jamina(dvije zlatne), Bašić Indir, Karić Anis, Hasanspahić Tarik, Buljić Tarik, Čajdrić Eldar, Haseljić Merjema, Bojić Amina, Smailbegović Iman;

SREBRNE MEDALJE: Smailbegović Sara (dvije srebrne), Bašić Indir, Bojić Ismail, Hasanspahić Tarik, Karić Anis, Haseljić Merjema, Zajimović Berina,

BRONZANE MEDALJE; Mujezinović Esma, Hodžić Daris.

I ovaj put je Karate klub “INTERNACIONAL” pokazao svoj visoki renome u bh. karate sportu, te potvrdio da kvalitetan i kontinuiran rad trenera i Uprave Kluba rezultira visokim sportskim uspjesima!

Uprava kluba čestita cijeloj ekipi na vrhunskoj demonstraciji tehnike i vještine i najavljuje učešće na Državnom prvenstvu za djecu i Federalnom prvenstvu za kadete, juniore i U-21!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS