Karleuša i Duško se pomirili?! Evo šta ih je odalo

jelena kk 750x375 1

Jelena Karleuša ne prestaje da privlači pažnju javnosti svojim postupcima i izjavama, prije svega na društvenim mrežama, a tako je bilo i ovog puta. Naime, o Jeleninom braku, odnosno krahu istog se naširoko spekuliše, još od 7. januara ove godine kada je policiji prijavila da ju je suprug Duško Tošić pljunuo i udario joj šamar.

Tošiću je tada izrečena hitna mjera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, koja je potom produžena na 30 dana. Bivši fudbaler je ubrzo otputovao u Tursku, a Jelena je sa njihovim kćerkama ostala u Srbiji.

Karleuša je tokom ovog skandala samo jednom prilikom na Instagram storiju saopštila da se ne razvodi, međutim nagađanja i dalje ne prestaju. Jelenu i Duška već dugo ne možemo vidjeti zajedno na javnim događajima, a otpratili su se i sa mreža.

Ipak, Jelenina današnja objava navela je mnoge da pomisle da se pomirila sa suprugom, te da do razvoda braka zaista neće doći. Jelena je objavila fotografije iz vile na Dedinju, a okružena je mnoštvom buketa crvenih ruža. U komentarima su se nizala pitanja od koga je Jeleni stiglo silno cvijeće i to baš na Dan zaljubljenih, ali ona to nije objavila.

I dok jedan dio fanova navija i pretpostavlja da je pjevačici cvijeće poslao upravo Duško, drugi su mišljenja da je u pitanju neko drugi, a komentari idu toliko daleko da ima i onih koji sumnjaju da ih je Jelena samoj sebi kupila kako bi se slikala za Instagram i ponovo provocirala javnost.

IZVORpulsonline
Prethodni članakRat u Ukrajini po najavama bi trebao početi za dan ili dva, ali postoje brojna neodgovorena pitanja
Sljedeći članakMediji javljaju da ukrajinski oligarsi bježe iz zemlje privatnim avionima i čarter letovima