Screenshot 219
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Da Jelena Karleuša gotovo svakim svojim stajlingom privuče pažnju, znaju i ptice na grani. Međutim, iako njene odjevne kombinacije često koštaju i po nekoliko hiljada eura, pjevačica nerijetko pokaže da i s malo novca možete biti stilizovani.

Pjevačica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju u narandžastoj odjevnoj kombinaciji, koja doduše dosta toga otkriva, ali ipak izgleda originalno, kao da je upravo sišla s manekenske piste.

Mnogi su se u komentarima ispod fotografije pak šalili na račun Karleušinih sandala i torbe, koje u zbiru koštaju 2.070 evra.
Jednom prilikom je Dara Bubamara, aludirajući na svoj narandžasti Ferari i torbu poznatog brenda, rekla „narandža boli“, pa su mnogi na to aludirali u komentarima, misleći na pjevačicine skupocjene narandžaste komade.


Jelenine Versaće sandale i torbica u narandžastoj boji zaista puno koštaju. Pjevačica je za torbicu iskeširala 1.080 evra, a za sandale 990, što je ukupno 2.070 evra.

Ipak, da je Karleuša pravi mag kada je u pitanju kombinovanje skupih i pristupačnijih odjevnih predmeta, pokazala je i u čuvenoj narandžastoj kombinaciji. Narandžasta haljina s fotografije na zvaničnom sajtu prettylittletings.com košta 20 evra na popustu, dok joj je originalna cijena 25 evra, prenosi portal Telegraf.