Karleuša otvoreno o razvodu i medijskoj pažnji: Djeca me krive za sve

621667ceded0a jelena karleusa instagram

Kako njena starija kćerka Atina želi da postane fotomodel, a pre nekoliko dana imala je i svoju prvu zvaničnu reviju, medije je zanimalo šta je mami rekla nakon što je Jelena prošetala pistom

– Atina želi da bude manekenka i moj savjet svim roditeljima je da ne lome djeci krila. Da ih puste da izaberu profesiju i samo da im budu vjetar u leđa, kao što je meni moja majka. Jako su specifične devojčice. Atina mi je prije neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju i da one to ne žele.

– Eto ja sam sad kriva za sve, ali mislim da će im vremenom to značiti i pomoći. Atina je ugasila svoj Instagram profil gdje je imala desetine hiljada pratilaca baš zbog te neželjene popularnosti.

Na pitanja o razvodu, jasno je stavila do znanja da sa suprugom živi pod istim krovom, ali da ne želi ništa više na tu temu da izjavljuje, kako njegov advokat ne bi ponovo davao razne izjave.

Ono što je sigurno da će joj Duško zamjeriti jeste Karleušin reality. Pop diva sprema nešto nesvakidašnje, u njenom stilu, a ovaj projekat zahtjeva mnogo truda i odricanja pa s obzirom da ni album još nije gotov, Karleušin reality će za sada pričekati. Ona je potvrdila da se nešto veliko sprema, uz komentar da će uništiti sve druge slične formate.

View this post on Instagram

– Ja ću napraviti show koji gdje god da se bude emitovao biće gledaniji, od na primjer, “Zvezdi Granda”, sigurna sam – u svom stilu prokomentarisala je Jelena i ostavila fanove da njene nove poslovne poduhvate iščekuju sa nestrpljenjem.

Espreso.co.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE