Karleuša poručila LGBT populaciji: “Ono što rade meni, ja neću dozvoliti da rade vama”

jelena kk
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nataša Bekvalac zauzela njeno nekadašnje mesto

Tradicionalni prajd marš zakazan je za subotu 18. septembra, s početkom od 16.30 sati. Šetnja kreće iz parka Manjež, a održaće se i koncerti naših poznatih.

Glavna zvijezda, kako oni zovu – kuma Prajda, je Nataša Bekvalac, a pored nje nastupiće i Sara Jo, Sajsi MC, Bojana Vunturišević i drugi.

Sve je iznenadilo da se gej ikona Jelena Karleuša nije našla na listi izvođača.

ČITAJ JOŠ:  Halid Bešlić: Nema više zabava, i ona jedna mi je prisjela

Tim povodom oglasila se pop diva, koja je otkrila da to nije njenom odlukom, već odlukom organizatora.

– Zbog mnogobrojnih pitanja zašto ne nastupam na sutrašnjem Prajdu, želim da poručim svima da su tu odluku donijeli isključivo organizatori Prajda. Tačnije, oni smatraju da ja nisam neko ko je za skoro tri decenije rada, doprinio borbi za prava LGBT zajednice na Balkanu i da mi na sutrašnjem Prajdu nije mjesto.

– Molim sve da ne misle da ja nisam željela da dam svoj doprinos i nastupim u mom gradu! Svaki moj koncert, svako moje javno pojavljivanje je javna borba za vaša prava, LGBT zastave se skoro 27 godina vijore na svakom mom koncertu i kad je to bilo opasno, kada sam zbog toga stradala, kada to nije smio a moje kolumne i javni istupi zauvijek su zadali temelj borbe za ravnopravnost na Balkanu.

ČITAJ JOŠ:  Sedam znakova koji ukazuju na to da ste u vezi sa sociopatom

– Kao neko ima mnogobrojne gej fanove, kao neko čiji su najbolji prijatelji gej ljudi, želim da naglasim da nepoštovanje od strane organizatora prema meni neće spriječiti moju borbu za pravu stvar, a to je borba za ljudska prava, slobode i ravnopravnost. Ono što rade meni, ja neću dozvoliti da rade vama – napisala je Jelena.

GODISNJICA
MARKETING