Screenshot 1 13


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

U emisiji “Zvezde Granda” veliku pažnju izazvali su komentari žirija na račun takmičarke Sanje Todorović (22), na račun njenog fizičkog izgleda, a pop zvijezda Jelena Karleuša (42) tom prilikom objasnila je svoje viđenje šoubiznisa.

Takmičarka, kojoj je Jelena mentor, ugojila se, a za razliku od drugih djevojaka na scenu je izašla u elegantnoj i nimalo provokativnoj haljini, pa joj je Đorđe David poručio da je “nedopustivo da tako izgleda sa 23 godine”.

Karleuša je istakla da se u šoubiznisu žena ekstremno gleda, da je to seksistički posao gdje glavnu riječ vode muškarci, te da žena samo ako dobro izgleda može da napravi uspjeh, a da se brutalnim pjevačima, kao što je Marija Šerifović, gleda kroz prste ako su u farmerkama i majici.

– Stoji, moramo da smršamo, moramo da poradimo na stajlingu, jer kao što je neko rekao, malo ko može da pjeva dobro kao ti, ali svako može da smrša. Tako da ćemo sada smršati i nemoj da te kilogrami i ta neka tamna, zelena boja i ta neka umorna energija odvuče od cilja, a to je da postaneš zvijezda – počela je Jelena.

Nastavila je govoreći takmičarka da mora da bude “mega seksi riba”.

– Takva su pravila šoubiznisa, jer ovo je seksistički posao gdje muškarci vode glavnu riječ, “seks prodaje”, moraš da budeš seksi mačka i samo tako ćeš napraviti veliki uspjeh i biti zvijezda. Nažalost, to je tako.

– To mom mužu pokušavam da objasnim zašto sam stalno polugola, zašto se seksi slikam. Jednostavno te slike, naprimjer, imaju tri puta više lajkova nego kad se obučem u rolku. Nažalost, to je tako i možemo mi da pričamo do sutra o nekim stvarima, jednostavno takva su pravila – rekla je Jelena.

Našalila se i kako joj Bosanac lajkuje samo one fotografije gdje je polugola.