Karleušina svekrva živi u selu Orlovat pored Zrenjanina, a evo šta misli o snahi

Vijest da se poznati par Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode nakon 14 godina braka odjeknula je kao bomba.

Majka Duška Tošića, povučena udovica, koja rijetko napušta selo Orlovat pokraj Zrenjanina, javnosti velika je misterija. Fotografisana svega nekoliko puta i to uvijek u pratnji sina, za medije se gotovo nikada nije oglašavala, a ono što javnost najviše zanima je kakav odnos ima sa snahom Jelenom.

Poznato je da su Jelena Karleuša i Duško Tošić omiljena tema u medijima. O tome šta se dešavalo u njihovom domu i kakvi su odnosi bili iza četiri zida svakodnevno se piše.

Upravo iz tih razloga mnogi se pitaju, kako svi ti novinski natpisi padaju Duškovoj mami Nikoleti, skromnoj, povučenoj ženi, koja najviše od svega cijeni svoj mir.

Majka Duška Tošića odabrala je da se, uprkos velikoj popularnosti i bogatstvu svog sina ne seli iz Orlovata gdje je s mirom živjela sa svojim suprugom i podigla dvoje djece. Ipak, čak i u malom mjestu nadomak Zrenjanina svi znaju da je njena snaha Jelena Karleuša, a šta o njoj zaista Nikoleta misli i poslije skoro četrnaest godina, koliko su Jelena i Duško u braku, javnosti je nepoznato.

Ipak, ono što malo ko zna je da je Jelena dane nakon smrti majke, kada je Duško bio odsutan zbog poslovnih obaveza provodila u kući svoje svekrve, kao i da joj je neizmjernu podršku pružila kada je samo godinu dana ranije preminuo njen suprug Milorad.

Srbijadanas

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE