Portal 072info

KARNEVAL U VENECIJI: Vratite se u srednjovjekovnu Veneciju za 139 KM

Venecija

Karneval u Veneciji, Vratite se u srednjovjekovnu Veneciju kada su se ljudi provodili na karnevalima i balovima pod maskama. Tada je sve bilo dozvoljeno, osim jednog – da se skine maska i otkrije identitet nosioca…

1.DAN:21.02.2014. Petak BiH:
Polazak iz Sarajeva u 22.30 sati ispred Zemaljskog muzeja. Polazak iz Zenice u 00.00 sati ispred BP “BISS-TOURS”. Polasci iz Doboja i Tuzle. Noćna vožnja preko Doboja – Bosanskog Broda – Zagreba.

2.DAN:22.02.2014. Subota PALMA NOVA- LIDO DI JESOLO VERONA:
Vožnja do Palma Nove. Shopping u PALMANOVA OUTLET VILLAGE … Zadržavanje cca 3h. Nastavak vožnje prema Lido di Jesolu. Po dolasku u Lido di Jesolo smještaj grupe u hotel.. U vecernjim satima Fakultativno: Polazak za Veronu. Odlazak autobusom do centra grada i razgledanje grada: Piazza Bra, Arena, Via Mazzini, toranj Lamberti, Trg Signoria sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća, Piazza Erbe……Slobodno vrijeme za individualno razgledanje grada.Noćenje.

3.DAN:23.02.2014. Nedjelja Vencija – BiH:
Doručak. Napuštanje hotela u 10.00 h. Fakultativno: Obilazak kraljice Jadrana. Odlazak brodom do Venecije. Panoramsko razgledanje grada: Riva Degli Schiavoni, Trg sv.Marka, Duždeva palata, Most uzdisaja, Bazilika sv.Marka, kanal Grande, Ponte Rialto, most Academi.Slobodno vrijeme … uzivanje u karnevalu.Voznja brodicem do Punta Sabioni. Nastavak vožnje prema BiH . Dolazak na odredište u kasnim noćnim satima.

HOTEL: Hotel 3***
CIJENA ARANŽMANA ½: 139,00 KM
DOPLATA SINGLE: 60,00KM/dan
DJECA: Do 5 god 50 %, Do 12 god 30 %

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV, Video, CD, DVD, Caffe, Klima)
– Smještaj: Lido di Jesolo u hotelu 3*** 1 n/d,
– Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Ulaznice za objekte koji se posjećuju tokom razgledanja,
– Putničko zdravstveno osiguranje 6,00 KM/putnik
– Troskove turisticke taxe koja se licno placa na recepciji hotel
– Kopija biometrijskog pasoša, prijavni list,

Minimalni broj prijavljenih putnika za ovo putovanje 45.

Doplate-FAKULTATIVNI IZLETI:
Minimum prijavljenih 25 osoba
Obilazak Venecije – 20 €
Obilazak Verone – 20 €

Program i dešavanja na Venecijanskom karnevalu 2014. godine, kao i slike sa prethodnih karnevala možete pronaći na sajtu www.carnevale.venezia.it

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

Rok za prijave: 15.02.2014. godine, a više informacija potražite na web stranici eminentne turističke agencije “BISS-TOURS” www.biss-tours.ba ili na Facebook stranici BISS-TOURS-a.

Podijelite članak