KASUMOVIĆ Bivša vlast dovela je građane u ovu situaciju s grijanjem!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Vanredna sjednica Gradskog vijeća Zenice, zbog problema sa grijanjem izazvala je danas brojne komentare i reakcije kako vijećnika tako i prvog čovjeka grada, Fuada Kasumovića.

Prema njegovim ranijim izjavama, bivša vlast dovela je građane Zenice u ovu situaciju, a što je danas otvoreno poručio i sa govornice.

  • Vi iz SDA sjedite ovdje 20 godina i ništa niste uradili. U ovom trenutku nema drugog rješenja oko grijanja osim suradnje sa ArcelorMittalom, a sve zbog vas. Ne želim da molim za ovaj grad, jer to Zeničani ne zaslužuju. Mi smo četvrti najveći grad u BiH i tražim da dobijemo samo ono što zaslužujemo i što nam pripada – rekao je u svom obraćanju Kasumović, koji je i tražio vanrednu sjednicu.
ČITAJ JOŠ:  Kasumović čestitao Dan rudara

Kako je ranije izjavio za medije, kotlovska postrojenja u ArcelorMittalu su u fazi raspadanja, zbog čega je pred građanima krajnje neizvjesna sezona grijanja.

Dok drugi, poput direktora JP Grijanje Zenica, pričaju da će sezona biti uredna, jedini je istini u oči smio pogledati Kasumović, koji je upozorio građane da su mogući novi kvarovi kotla nakon što se sanira trenutni kvar.

GODISNJICA
MARKETING