0D82955B 77AD 4966 86B9 E54E7D736E98
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 20, 2021 @ 9:30
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
FIXGEHALT

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas u svome kabinetu Edina Konjića, bosanskohercegovačkog reprezentativca i člana Stonoteniskog kluba Mladost iz Zenice. Konjić je nedavno trijumfovao na 6. Međunarodnom otvorenoom turniru u stonom tenisu “Zenica table tennis Open 2021” u najatraktivnijoj kategoriji seniora.

NER FIT

Prema riječima gradonačelnika Kasumovića, povod za ovaj sastanak bio je odavanje priznanja zeničkom stonoteniskom šampionu za sve postignute rezultate.

“Pozvao sam te kako bih te nagradio u ime Grada Zenica sa 1.000 KM za sve tvoje uspjehe. Koristim priliku i da ti čestitam na zavidnim rezultatima, a na ovaj način želim da znaš kako imaš apsolutnu podršku Grada Zenice. Podržavam sve sportske kolektive, ali i pojedince, koji postižu zapažene rezultate. Vjerujem da će ovakvih susreta u budućnosti biti još, odnosno da ćeš i dalje nastaviti biti najbolji u stonom tenisu gdje Zenica može biti ponosna na STK Mladost i sve njene članove”, rekao je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

Bh. reprezentativac Konjić zahvalio se na pozivu i novčanoj nagradi, koji je tom prilikom gradonačelniku uručio zahvalnicu kluba za podršku u realizaciji i odigravanju 6. Međunarodnog otvorenog turnira, te dres zeničkog stonoteniskog premijerligaša.

Tekst se nastavlja nakon reklame

“Neizmjerno se zahvaljujem na nagradi koju ste mi odlučili dati, a koja je zasigurno podstrek više da nastavim biti još bolji. Hvala što ste oduvijek imali sluha za sport u našem gradu, što ste pokazali i na mom primjeru. Pratim sva dešavanja i moram priznati da Vam nije jednostavno. Divim se kako uspijevate sve stići, a da pri tome ne zaboravite ni na jednog sugrađanina”, rekao je Edin Konjić.

LIDER