Kasumović: Prvi u odbranu SDA medicinskog lobija stao direktor najlošije bolnice u državi

7B79E508 A1E2 46CC 9E74 D9AC5A1583D7
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Današnja posjeta prof.dr. Mirsada Kacile, svjetski priznatog kardiologa probudila je duhove onih koji su preko leđa građana Zenice, a pod okriljem tobože borbe za njihovo zdravlje, pokušali ostvariti milionsku zaradu. 

Građani, a još manje ja, nismo iznenađeni što je prvi u odbranu SDA medicinskog lobija stao direktor najlošije bolnice u državi, Rasim Skomorac. 

Gospodine direktore, vi ste zemljište građana Zenice, po primjeru vašeg stranačkog šefa Miralema Galijaševića, koji je ojadio radnike Krivaje i mnogih drugih preduzeća iz našeg kantona, za što nažalost nikada nije odgovarao, namjeravali preprodati po vašoj stranci dobro poznatom receptu, o čemu najbolje svjedoči ovaj prilog ugledne TV kuće Al Jazeera Balkans! 

ČITAJ JOŠ:  Unija osoba i organizacija OSI u FBiH pohvalila potez Kasumovića, zbrinuo majku i sina

Gospodine Skomorac, Grad Zenica je 4. marta ove godine dao saglasnost, a Gradsko vijeće četiri dana kasnije jednoglasno usvojilo Prijedlog zaključka o saglasnosti na izvođenje radova rekonstrukcije i nadogradnje postojećih objekata u svrhu rekonstrukcije Kantonalne bolnice Zenica.  

Direktore, bavite se svojim časnim pozivom, angažujte školovane i kvalitetne medicinske kadrove, uposlenima u bolnici osigurajte adekvatne uslove za rad, a građanima Kantona zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužuju. Nisu ovi ljudi, a ni ljekari i medicinsko osoblje KB „Zenica“ zaslužili da im zbog koalicije i opstanka SDA na vlasti u Zeničko – dobojskom kantonu, za direktora naučno – istraživačkog rada postavite moga prijatelja dr. Čehića, jer jadna je ona majka kome on bude razvijao bilo što, a kamo li nauku!

ČITAJ JOŠ:  ZENICA U ŠOKU: Danas posljednji ispraćaj 10-godišnje djevojčice koja je preminula u bolnici

Gospodine Skomorac, umjesto što se hvatate pera i preko kupljenih medija pišete političke tekstove, pozivam vas da se zabavite svojom strukom i Zeničanima, kao i stanovnicima ostalih 11 općina Kantona objasnite, zbog čega je u zdravstvenoj ustanovi kojom upravljate vi i SDA, najveća smrtnost u Bosni i Hercegovini. Vođenje Grada i brigu za njegovu i imovinu koja pripada svim građanima Zenice, prepustite njihovom gradonačelniku!

PROČITAJTE JOŠ:

GODISNJICA
MARKETING