Portal 072info

KASUMOVIĆ: Temeljne boračke organizacije Grada Zenica demantovale SDA

Građani Zenice u ponedjeljak su imali novu priliku da putem TV ekrana i drugih medija i čuju bahatost i destruktivnu politiku koju SDA Zenica vodi prema njima.

Umjesto da se srame svojih stavova kojima nastavljaju ugrožavati egzistenciju sugrađana, dan kasnije iz ove stranke pokušali su Zeničanima i svim bh. patriotama prodati novu ublehu.

Time su definitivno potvrdili, da osim što nemaju političku volju da promijene stanje u društvu, nemaju ni morala.

U pokušaju da se opravdaju za svoj nerad i haotičnu situaciju u koju su djelujući u osovini zla doveli sugrađane i državu, po ko zna koji put su zloupotrijebili najbolje sinove naše države.

U saopćenju objavljenom 31. januara 2017. godine  SDA Zenica s ciljem obmane javnosti radi zamjenu teza.

Slagali su sugrađane, kako su boračke organizacije redom reagovale i osudile moje riječi “osovina zla” upućene sa govornice Gradskog vijeća na račun predstavnika dvije stranke čiji su članovi u Kolegiju Skupštine Zeničko – dobojskog kantona bili protiv da se u dnevni red sjednice uvrsti problem “Plave vode”, što je od vitalnog značaja za Zeničane.

Da se radi o nastavku prevara, obmana i laži potvrđuje upravo demant od strane predstavnika sedam temeljnih boračkih udruženja i organizaciju Grada Zenice koje su u pisanoj reakciji ogradile se od manipulacija SDA Zenica.

U prilog građanima Zenice i medijima dostavljam predmet – demant kojeg su na pisanje SDA Zenica uputile temeljne boračke organizacije našeg grada.

Fuad Kasumović

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box