Katastrofalni uslovi za vožnju u Fakultetskoj ulici (FOTO)

Ilustracija - GGM
Podijelite vijest

GGM FAKULTETSKA ULICA

Na adresu naše redakcije stilgo je reagovanje Zeničana, čiji je identitet poznat Portalu, a tiče se aktuelnih radova na izgradnji Glavne gradske magistrale u Fakultetskoj ulici a koje prenosimo u cjelosti:

Uslijed radova na izgradnji Glavne gradske magistrale mnogi vozači izrazili su negodovanja naročito zbog radova koji se vrše na više lokacija u gradu, a već duže duže vrijeme ponajviše se sa ovim problemima susreću oni koji se kreću Fakultetskom ulicom.

Naime, uslovi za vožnju zbog radova koji traju još od prošle godine ispod su svih minimuma, naročito nakon što su zatvorene pojedine ulice. I pored uslova koji se odnose na makadamski put kakav trenutno vlada u Fakultetskoj ulici, dodatno otežavanje u saobraćaju za vozače predstavlja dio Fakultetske ulice gdje su smješteni Rektorat i Pravni fakultet (o čemu svjedoče i fotografije u prilogu). Kako je rekonstrukcijom ulice došlo do izmjene postojećeg parking prostra, mnogi vlasnici automobila još uvijek nisu shvatili postavljenu signalizaciju i označena parking mjesta što svakodnevno upravo taj dio ulice iz dvosmjerne ‘prebacuje’ u jednosmjernu ulicu.

Iako su vozači nade položili u nadležne institucije koje bi trebale sankcionisati one vozače koji ne poštuju pravila i ne parkiraju svoja vozila shodno propisanom, nažalost i dalje ovaj problem nije okončan i predstavlja pravu sreću proći ovim dijelom Fakultetske ulice a da vam u susret ne ide drugo vozilo iz suprotnog mjera, tada nastaje problem za oba vozila.

Ogromne gužve u saobraćaju, neuslovno tlo za automobile, nepoštivanje signalizacije od strane nesavjesnih vozača a koje nadležni ne sankcionišu samo su neki od problema sa kojima se susreću mještani Travničke ulice, a o kojima djelimično govore fotografije koje vam šaljem u prilogu.

Tekstovi u rubrici ‘Pištaljka’ odražavaju stavove njihovih autora a ne nužno i stavove portala 072info.com!

[flagallery gid=283]

Pošalji nam svoj tekst, pohvali – kritikuj – upozori: RECI OTVORENO ŠTA MISLIŠ?!

E-mail: redakcija@072info.com, sa naznakom ‘Za rubriku Pištaljka’