Kćerka Harisa Džinovića ucviljena zbog raskida sa dečkom 

Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline Džinović, potvrdila je pratiocima na Instagramu raskid s fudbalerom Andrejom Đurićem.

Budući da je kćerka poznatih roditelja i vrlo popularna na Instagramu, ne treba da čudi zainteresovanost za njen privatni i ljubavni život, a jedno od brojnih pitanja koje joj je stiglo bilo je vezano za njen odnos s doskorašnjim dečkom.

Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cijenim i volim da ne mogu da počnem da opišem koliko divljenja imam prema njemu. On je u svakom smilu jedini čovjek za mene.Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri pet mjeseci ili dvije godine vratiti jedno drugome – napisala je.

Naime, fudbaler je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa slovenačkim timom Domažale, što je podgrijalo sumnje da će ovaj mladi par nastaviti život zajedno. Takođe, spekulisalo se da je glavni protivnik takve odluke bio njen otac Haris koji nije bio za to da mu kćerka napušta školu zbog ljubavi i da tako mlada odlazi iz Srbije.

Pink

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE