Kćerka Heidi Klum 20 godina nakon nje krasi naslovnicu njemačkog Glamoura

Dvije decenije nakon što je Heidi Klum postala zvijezda prve naslovnice njemačkog magazina Glamour, njena 16-godišnja kćerka Leni je na 20. godišnjicu časopisa zamijenila majku u ulozi modela.

“To sam željela raditi od malih nogu i toliko sam se živcirala zbog mame jer mi nije dopuštala”, rekla je mlada manekenka za Glamour te dodala: “Sad se konačno mogu baviti modelingom, zbog čega sam jako uzbuđena.”

Na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju naslovnice napisavši: “Čast mi je podijeliti ovo s mojom mamom koja je bila prvi model naslovnice Glamour Germany”, kao i video koji kombinuje fotografije sadašnje i naslovnice od prije 20 godina.

Naslovnica predstavlja prekretnicu u karijeri za Leni, koja je u januaru otvorila i Berlin Fashion Week, samo mjesec dana nakon što je naslovnicu njemačkog Voguea podijelila sa svojom poznatom majkom.Klum je prvi put otkrila kćerkine težnje ka modelingu još u decembru, kazavši za magazin People da je njezina kći napokon dovoljno stara da započne vlastitu modnu karijeru.

“Uvijek sam mislila da je premlada”, rekla je tada, “Također, uvijek smo se trudili djecu držati dalje od očiju javnosti. Ali ona sada vozi automobil, ima 16 godina, pa sam shvatila ako to može, može i započeti karijeru”.

IZVORklix.ba
Prethodni članakMetacritic uvrstio film “Quo Vadis, Aida” na listu najboljih svih vremena
Sljedeći članakMađarska utrostručila zlatne rezerve, najveći rast posljednjih decenija