AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Dok je njen otac ponosni konzervativac koji brani Donalda Trampa (Trump), filmašica Kerolajn Džulijani (Caroline Giuliani) potpuno je posvećena individualnoj slobodi, pa je u novom eseju detaljno opisala svoje iskustvo seksualnog ‘jednoroga‘, osobe koja se obožava imati odnos s drugim parovima.

Kažu da jabuka ne pada daleko od stabla, ali u slučaju kontroverznog američkog odvjetnika i političara Rudija Džulijanija (Rudy) (76), bivšeg gradonačelnika Njujorka, i njegove kćerke Kerolajn ta je izreka daleko od istine.

Ona je scenaristica i redateljica čiji se radovi uglavnom bave pitanjem mentalnog zdravlja i ljudske seksualnosti. Već se godinama otvoreno deklarira kao biseksualka, a za magazin Vanity Fair sada je napisala iscrpni esej o nečemu što bi većini bilo neugodno priznati čak i najbližima, a kamoli objaviti cijelom svijetu – kakav je osjećaj biti u seksualnom ljubavnom trojcu.

– Upoznala sam ih preko aplikacije za parove koji traže trećeg partnera, poznatog i kao „jednorog” jer posjedujemo mitsku rijetkost. Dok sam nervozno slala poruke najbližim prijateljima (zajedno sa snimkom profila odabranog para i dramatičnim pozdravima ako se više nikada ne vidimo), većina me je iznenadila svojim odgovorima. Kazali su mi da su uvijek bili znatiželjni oko seksa u troje, ali nikada nisu to isprobali iz straha da se neće snaći u minskom polju poliamorije – započela je svoj esej Kerolajn.

U prijašnjim vezama osjećala se neispunjeno. Monogamni život jednostavno nije zadovoljavao sve njene potrebe, a što je bila starija to je shvaćala da su njezina potreba za avanturom, znatiželja i otvorenost nešto što nije htjela skrivati od drugih.

– Nisam razumjela što je to točno što mi nedostaje, ali sam znala da me moj partner voli usprkos mojoj divljini, dok sam žudjela za time da budem s nekim tko će me voljeti baš zbog nje – napisala je mlada autorica, priznavši da se nakon posljednjeg prekida upustila u brojne avanture te je „slomila čelični okvir svojega kreveta s tonom sjajnog (i sigurnog) seksa”.

– Jedna žena s kojom sam pričala spomenula mi je da traži nekoga ko bi dominirao nad njom, ali bi bio submisivan njezinom dečku. Nazovimo ih Oliver i Isabela. Obično sam seksualno više submisivna, ali dok smo izmjenjivali poruke (koje su brzo postale seksualne), pokušala sam nametnuti svoju autoritativnu stranu. Sa zadovoljstvom sam primijetila da, iako sam osobno submisivna, mi je vrlo prirodan zapovjedni ton s kojim sam se obratila Isabeli. Uzbudila sam se uzbuđujući je – opisala je ona početak uspješne ljubavne veze u troje.

Prvi spoj je bio pomalo neobičan, jer je troje ljudi moralo pronaći zajednički jezik, ali brzo su shvatili da se dobro sporazumijevaju. Kako za stolom, tako i u krevetu.