Kćerka Šabana Šaulića preselila se u Ameriku: Zarađuje dajući časove tenisa

sa 8
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pošto su nastupi i dalje proređeni zbog  pandemije koronavirusa pjevačica Ilda Šaulić pronašla je drugi izvor zarade. Ovaj put to je tenis. Svoje djetinjstvo kćerka Šabana Šaulića posvetila je treniranju tenisa, a svojevremeno je bila među 500 teniserki sa WTA liste.

– Ilda je prelomila i preselila se sa kćerkom u Ameriku. To mnogo znači njenom mužu jer on tamo radi, a sad je i Ilda pokrenula svoj biznis. Malo je poznato da je Ilda kao dijete trenirala tenis i da je bila baš talentovana. Šaban tada nije štedio, pa je plaćao najbolje teniske trenere po Srbiji i Evropi nadajući se da će Ilda biti uspješna teniserka, ali kao što svi znamo okrenula se pjevanju. Naravno ne može ona da naplati kao profi teniseri, koji drže treninge klincima, ali kako je u Americi sigurno da može da uzme fine sume, možda čak i do 100 dolara po satu. A ako uzmemo u obzir da na svakom času ima po dvadesetoro dece, onda je izvesno da odlično zarađuje – tvrdi izvor za “Scandal” .

ČITAJ JOŠ:  Kako prepoznati staro meso?
GODISNJICA
MARKETING