19577D75 CEA0 4269 83D4 CCEE13F5716F
AUTOR: K.H.
DATUM: pro 17, 2021 @ 17:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Prava priča iza viralnog memea Keanua Reevesa prozvanog “tužni Keanu” daleko je manje uzbudljiva od onoga što se zapravo dešavalo na čuvenom snimku koji je postao hit na internetu, a glumac je otkrio da je zapravo samo bio gladan.

“Samo sam jeo sendvič, čovječe!”, uzviknuo je Reeves kada je Stephen Colbert pokazao fotografiju u epizodi emisije “The Late Show” od ponedjeljka.

Zvijezda franšize “John Wick”, koji na fotografiji izgleda mrzovoljno dok drži sendvič na klupi u parku, dodao je da je na fotografiji iz 2010. samo “razmišljao” i “da se nešto dešavalo”.

“Bio sam gladan”, zaključio je.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Glumac trenutno promoviše “The Matrix Resurrections”, četvrti dio franšize “Matrix”, koji će biti prikazan u kinima i na HBO Maxu 22. decembra.

Tokom svog gostovanja u emisiji “The Late Show” Reeves je također razgovarao o snimanju opasnih scena za film, koje su zahtijevale od njega i kolegice Carrie-Ann Moss da više puta skaču s krova zgrade od 46 spratova.

“Htjeli smo da to uradimo na savršenom svjetlu ujutru, dakle oko 19-20 puta”, podijelio je s publikom.

“Kako se Carrie Ann osjećala u vezi s tim?”, upitao je Colbert, a Reeves je kazao da su vodili računa o psihičkoj pripremi.

“Dok nismo stigli tamo moji otkucaji srca su bili malo ubrzani, ali onda nakon prvog puta ne možete razmišljati o strahu. Morate se nositi s tim, apsorbirati to, a onda samo biti tu i raditi… i to je ono što smo i uradili”, pojasnio je.

LIDER