Portal 072info

KENAN TUCIĆ SNIMIO PRVI SPOT: Prezadovoljan sam, nadam se da će publici svidjeti (VIDEO)

Zeničanin Kenan Tucić izuzetno je sretan jer je snimio svoj prvi spot u karijeri za pjesmu “Ti dobro znaš” koju je ovog ljeta predstavio publici.

Svi kadrovi napravljeni su u švedskom gradu Orebro. Snimao je na jezeru Kvinnersta Kalkbrott i u Nacionalnom parku Rävgången.

-Snimali smo i vožnju navečer po gradu kao i moj playback u skejt parku. Vrijeme nas nije poslužilo, kiša je rominjala cijelo vrijeme pa smo dron uspjeli dići samo jedanput. Snimali smo u skejt parku po noći jer preko dana nismo mogli od skejtera, rolera… – priča Zeničanin koji skoro četiri godine živi u Geteborgu.

-Haris Lojo stoji iza spota, a njemu je sve vrijeme pomagao moj prijatelj Stefan Lukić. Nije mu ništa bilo mrsko, a ni šminkerici koja je u sedmom mjesecu trudnoće. Stvarno sam svima zahvalan pogotovo mojim sponzorima: Samir Kurtović, Ljupce Barut i Željku Brnjak”, govori nam Tucić iz Švedske i objašnjava kako se ekipa plašila da će morati snimanje prolongirati za ljepše vrijeme. To bi im teško palo jer su već jednom otkazali snimanje upravo zbog lošeg vremena – priča Kenan čiji spot potpisuje Kenan Ferhatović.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box