KINESKO VJEROVANJE: Evo koji dio tijela otkriva kakvi ste u krevetu

seks 34 pixabay 696x376 1

Narodna vjerovanja odavno se ne uzimaju previše ozbiljno, ali neka od njih, naročito ako dolaze iz dalekih i manje poznatih krajeva, svakako su zanimljiva. Kinezi još od davnina vjeruju da nožni prsti otkrivaju karakter čovjeka, od toga da li je rođeni autoritet, do suptilne informacije o tome kako se snalazi u krevetu.

Palac

Ako je duži od ostalih prstiju, osobu krase pamet i kreativnost i odlično se nosi s problemima. Zato vam s ovim ljudima nikada neće biti dosadno, naročito ne u krevetu.

Drugi prst

Dužina ovog prsta navodno otkriva da li ste rođeni vođa, piše Men’s Health. Ako je on duži od ostalih prstiju, vjerovatno ste dinamična osoba koja voli da dominira. Ipak, zanimljivo je da su Kinezi u prošlosti vjerovali da žene kojima je kažiprst duži od ostalih prstiju vole da dominiraju u vezi pa zato nijesu bile poželjne za udaju.

Srednji prst

Za Kineze ovo je vrlo važan prst jer otkriva duševno stanje, ali i životnu energiju čoveka. Vjeruju da što je taj prst duži, veće su šanse za uspjeh u karijeri. Nasuprot tome, ako imate kratak srednji prst, vjerovatno su vam porodica i prijatelji na prvom mjestu.

Domali prst

Ako je dugačak i ravan, riječ je o brižnoj i osjetljivoj osobi kojoj je porodica na prvom mjestu i koja je uvijek spremna da pomogne. Ali, ako je ovaj prst kratak, on odaje osobu snažnog karaktera i jakog individualca koji sve u životu nastoji da postigne isključivo sopstvenim snagama.

Mali prst

Ako je vaš mali prst netipično kratak, na prvi pogled je jasno da ste zabavljač koji je sklon vragolijama. Vrlo ste inteligentni, ali i teško ostajete motivisani i lako gubite zanimanje za stvari i osobe. Takođe, osoba koja može da pomjera mali nožni prst bez pomjeranja drugih prstiju je sklona avanturama, ali i navodno vrlo sposobna u krevetu. Upravo muškarci koji to mogu su najpoželjniji za kratke veze, jer su strastveni i odlični ljubavnici. Međutim, oni se nikako ne preporučuju za veze na duge staze.