Kiselinom su joj uništili lice, ali ova voditeljica nije se predala i danas je prava inspiracija

Voditeljica i aktivistkinja Katie Piper otkrila je na Instagramu koliko je daleko dogurala otkako je 2008. godine postala žrtva okrutnog napada kiselinom.

31-godišnjakinja je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala nakon napada. – Kad se pogledam u ogledalo, moji me ožiljci više ne uzrujavaju. Samo su podsjetnik na to koliko sam jača od osobe koja mi je pokušala nauditi, napisala je. – Samo oni koji prežive, nose ožiljke. Idući put kad se pogledam u ogledalo, ponovit ću sama sebi da sam preživjela. Katie je imala samo 24 godine kada je njen bivši dečko potplatio muškarca da baci kiselinu na njeno lice.

Bivši dečko je silovao i pretukao, a potom uslijedio napad kiselinom

Tada je gradila karijeru manekenke i tek je osvojila titulu Miss Winchestera. Krenula je s građenjem svoje televizijske karijere i odlučila je tada napustiti roditeljski dom. Ubrzo je upoznala Lyncha, koji ju je pratio putem Facebooka. Dogovorili su se da idu na spoj i ubrzo su počeli izlaziti. Nakon dva tjedna veze, rezervirali su sobu u hotelu i izašli na večeru. Nakon večere ju je Lynch pretukao, silovao i izbo. Nije se ni uspjela snaći, a nakon dva dana platio je napadača da joj uništi lice kiselinom.

Danas ima obitelj i posao iz snova

Djelomično je oslijepila, a lice joj je bilo potpuno uništeno. No, Katie se nije predavala. Danas vodi emisiju na britanskom kanalu Channel 4 te je zaručena za stolara s kojim je dobila i dijete. – Čak i kada je najgore, stvari se zaista mogu popraviti. Svima koji misle da su zapeli u tami – ne gubite vjeru, poručila je Katie svojim obožavateljima na Instagramu.

cafe.ba