Klela se u porodicu, a onda ih napustila: Evo šta rade Melinina djeca od kako je majka otišla iz porodičnog doma

Klela se u porodicu, a onda ih napustila: Evo šta rade Melinina djeca od kako je majka otišla iz porodičnog doma

Melina Džinović, modna dizajnerka, nedavno se brzopotezno razvela od poznatog pjevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a oko 10 godina u bračnoj zajednici.

Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom Melinom, pa ju je posjećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladnjeli i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu se naširoko pričalo.

Melina i njena nasljednica su onda izgladile odnose, pa su ponovo u kontaktu, te je nasljednica dizajnerke ponovo zapratila majku na Instagramu, dok je Đina sad pokazala šta njen brat i ona rade u vili iz koje se njihova mama odselila.

Đina je snimala Kana kako se igra sa njihovim kućnim ljubimcem, a uhvatila je i dijelove porodičnog doma, koji izgleda impresivno.

– Sad ću da te ubijem, sad ćeš da me zapamtiš, sad ćeš da me zapamtiš! – govorila je Đina zbog prizora kuće na garnituri, uz emotikone koji se smiju.

Harisova kćerka često postavlja momente iz vile na Senjaku, koju su njeni roditelji dugo gradili.

Melina je, inače, svojevremeno istakla kako su njeni nasljednici navikli da ona ne bude uvijek kraj njih.

– Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lijepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živjela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvijek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvijek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mješavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih – rekla je Melina tom prilikom.

Melina navodno već pola godine uživa u romansi sa dvije godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je nedavno izvor za “Alo”, a ovdje se nije zaustavio.

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Melina je, podsjetimo, otvoreno pričala da je planirala još jedno dijete sa Harisom, pored kćerke Đine i sina Kana.

– Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno, hoćemo… Djeca i porodica su nam smisao života, definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva – kazala je prije par godina Melina za “Blic”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS