Portal 072info

‘KLUPKO ISTINE’ u slučaju tragične smrti mlade pjevačice Amile Hasanović počinje se odmotavati?!

Neutješeni roditelji i porodica Hasanović ne odustaju da se objelodani istinu o tragičnoj smrti njihove kćerke Amile Hasanović, jer, kako kažu, kompletan slučaj su predali u prave ruke.

– Kompletan slučaj smo predali u prave ruke i brzo će istina ugledati svjetlo dana. Ono što vam mogu reći moje tvrdnje bile su tačne od prvog dana pa evo i do sada, sve je jasno ko dan, a istraga će i pokazati da sam bio u pravu. – kazao je u razgovoru Amilin otac.

Neutješni otac Amile, Alija je također istakao da se, ne znajući kakva se drama odvija tog dana, svojim vozilom bukvalno mimoišao s kćerkom samo tri minute prije nego što će ona sebi oduzeti život.

– Bilo je kasno da je spriječim – kaže Alija.

Podsjećamo, Amila je upravljajući automobilom “polo” sletjela u nabujalu rijeku Bosnu. U automobilu je bila sama, a mještani naselja Seoča, gdje se dogodila ova tragedija, tvrde da joj se nije moglo pomoći, jer to nije dozvolila nabujala rijeka Bosna.

Navodno je nedugo prije svom momku najavila da će počiniti suicid, ali policija slučaj tretira samo kao saobraćajnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Doznajemo.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box