KNJIGOVODSTVENI SERVIS ZENICA: Pouzdan partner u razvoju i poslovnom uspjehu vašeg preduzeća

KNJIGOVODSTVENI SERVIS ZENICA: Pouzdan partner u razvoju i poslovnom uspjehu vašeg preduzeća

KnjigovodstveniservisZenica

Knjigovodstveni servis ‘Zenica’ sa dugogodišnjim kvalitetnim poslovanjem poziva vas da ih posjetite i obavite neobavezujući razgovor kako bi vam pomogli da se što bolje snađete u poslovanju vašeg preduzeća. Svojim klijentima stoje na raspolaganju nastojeći da im pravodobnim i tačnim informacijma pomognu u rješavanju poslovih problema s kojima se svakodnevno susreću. U svom poslovanju nastoje se maksimalno približiti svakom od njihovih komitenata, prilagoditi se njihovim zahtjevima i potrebama kako bi njihova usluga bila što kvalitetnija, te kako bi stvorili poslovni odnos na najvišoj mogućoj razini.

Knjigovodstveni servis “ZENICA” je osnovan 2001. godine i vrši poslove iz područja računovodstva, knjigovodstva, finansija i konzultanske usluge za društva sa ograničenom odgovornošću, udruženja, obrte i slobodna zanimanja.

Osnovna misija servisa je kvalitet, stručnost, pouzdanost.

Našim klijentima pružamo usluge pod stručnim vođstvom diplomiranog ekonomiste sa zvanjem ovlaštenog revizora s višegodišnjom praksom na poslovima finansija, računovodstva, poreznog savjetovanja, analize i kontrole poslovanja.

Odlučite li se brigu o vašim poslovnim knjigama povjeriti nama, knjigovodstveni servis “ZENICA” vam garantuje uslugu koja je u cjelosti usklađena sa zakonima i propisima BiH.

Vaše poslovne knjige vodimo prema detalnjim preporukama Porezne uprave, omogućujući tako i vama da se potpuno posvetite svojoj osnovnoj djelatnosti.U svom radu redovno pratimo zakone i propise koji su važni za naše klijente. U stalnom smo kontaktu sa svojim partnerima , tako da uvijek možete dobiti savjet ili potrebnu informaciju u obliku i na način koji želite.

Prednosti knjigovodstvenog servisa “ZENICA” u odnosu na vlastito računovodsvo:

  • Klijenti imaju više vremena da se bave svojom registrovanom djelanošću jer nisu prezauzeti knjigovodstvenim poslovima.
  • Računovođe u knjigovodstvenom servisu se susreću sa različitim djelatnostima, ostvaruju češći kontakt sa Poreznom upravom i UIO, sa poreskim inspekcijama te samim tim stiču veće iskustvo a svojim klijentima stvaraju veću sigurnost.
  • Troškovi usluga servisa su dosta manji od troškova eventualno zaposlenih radnika (bruto plaća i naknada certificiranog računovođe, troškova seminara, troškova kancelarijske opreme i ostali operativnih troškovi zaposlenih).

Više informacija možete potražiti na adresi Branilaca Bosne 2A/P (iza glavne zgrade Raiffeisen Banke), kao i na brojeve telefona 032 241 640 i/ili 061 361 104 kao i na oficijelnoj web stranici http://www.knjigovodstvo-ze.com.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE