AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Pjevačica Neda Ukraden (69), pojavila se sinoć na promociji novog romana voditeljice Vesne Dedić, u jednom beogradskom lokalu. S obzirom na to da je Neda proteklih nekoliko mjeseci provela u strogoj izolaciji, jer po godinama pripada polulaciji kojoj je kretanje bilo strogo zabranjeno zbog epidemije koronavirusa, odlučila je da napokon izađe. 

Nedi je dolazak na promociju zapravo bio i prvi izlazak, a kako sama kaže vrlo je obazriva jer se koronavirusa i dalje veoma plaši.

– Zapravo jeste prvi izlazak, bila sam i sa svojima na ručku tako. Polako se navikavam na gužvu, ali zaista me je strah. Mislim da virus postoji i da treba biti oprezan – otkrila je Neda.

Pjevačica se nedavno pohvalila skupom nekretninom u jednom od luksuznijih novoizgrađenih naselja u Beogradu. U tom stanu ona je provela čitavu izolaciju, ali tvrdi da je tu samo stanovala i da stan nije u njenom vlasništvu.

– Ja, nažalost, samo stanujem tu, to je stan moje kćerke koji je tek bio tako opremljen. Ja sam još uvijek s njima, ali sam se, eto, jednostavno izdvojila zbog izolacije. Prelijepo je tamo, zaista, mislim još se gradi i mnogo prašine ima, ali ono izgleda zaista svjetski. To će biti jedan od najljepših dijelova Jugoistočne Evrope – rekla je Neda za beogradske medije.

Avaz