KO BI REKAO: Pet ženskih trikova koji će “izludjeti” svakog muškarca

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Za savršen intimni odnos potrebno je mnogo stvari, no uz obostranu privlačnost, komunikaciju i opuštenost i neki sitni trikovi mogu užariti akciju pod plahtama. Neki jednostavni pokreti i potezi žena muškarce mogu nagnati da potpuno “izgube” glavu.

Otkrivamo vam konkretne seksualne poteze žene kojima nijedan muškarac ne može odoljeti.

Vole kada ih žena pogleda ravno u oči tokom seksa. Ukoliko nije sramežljiva i zna ponekad uputiti taj drski, zavodljivi pogled eksplozija strasti je zagarantirana. Predigra je ok, no muškarci ipak vole glavnu akciju. Trenutak u kojem žena preuzima inicijativu i prelazi s uvoda na glavni čin, slažu se mnogi užarit će odnos.

ČITAJ JOŠ:  Iza dva prepoznatljiva detalja koji i danas krase Golf GTI stoji žena

Pogled koji uputi muškarcu tokom oralnog seksa, za mnoge je neprocjenjiv seksi trenutak koji uzbuđenost podiže na novi nivo. Seks nije rezerviran za šutnju, složit će se mnogi muškarci. Izuzetno ih pali kada žena kaže što voli i u čemu najviše uživa. Još ako im to zavodljivo šapne u uho tokom akcije, mogli bi vrisnuti od zadovoljstva.

Kada strastveno i nenadano preuzme inicijativu i još im pri tom kaže kako želi seks sada i odmah. Nakon takvog strelovitog uvoda, nijedan muškarac ne može ostati hladan

ČITAJ JOŠ:  Nevjerojatna fotka sportašice iz svlačionice obišla svijet: Bila sam dirnuta
GODISNJICA
MARKETING