KO ĆE BITI POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA: Objavljena imena, ovi takmičari su na samom vrhu

KO ĆE BITI POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA: Objavljena imena, ovi takmičari su na samom vrhu

Do finala Zvezde Granda ostalo je još samo malo, dugo takmičanje od devet mjeseci se približava kraju, već sutra ćemo saznati ko je ovogodišnji pobjednik

U veliko polufinale plasiralo se 26 takmičara, od kojih će se 16 najboljih naći u finalu popularnog takmičenja, borbom u duelima. Saša Popović otkrio je i novo pravilo glasanja, po kojima će se takmičari plasirati u samu završnicu velikog takmičenja.

– U finale se ide sa sedam osvojenih glasova, znači šest glasova od žirija i moj je sedmi- rekao je Saša u najavi polufinalne emisije.

U polufinalu Zvezda Granda, plasirali su se: Željko Vukčević, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Velid Handžić, Enis Todić, Nermin Handžić, Stefan Tomić, Žarko Madžić, Adi Begić, Andrijana Petrušovska, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Jovana Lazarević, Meliha Imširović, Mustafa Mehić, Miloš Kovačević, Hanad Džehverović Aleksandar Josifovski, Natalija Joksimović, Nikolina Đekanović, Aleksandar Damnjanović, Alem Bajrović, Sidik Šabanović, Tamara Živković i Branka Šaula.

Veliko finale na programu je u subotu, 25. juna, kada ćemo saznati, ko će nakon devet mjeseci borbe, ponijeti laksavu titulu pobjednika Zvezde Granda.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE