Ko je američka reperka koja je objavila fotografiju Jelene Karleuše

7

Da se o stajlinzima Jelene Karleuše polemiše i na svjetskom nivou, dokaz je američka reperka Lil’ Kim, koja je na svom Instagram profilu objavila Karleušine fotografije sa snimanja nove emisije “Zvezde Granda”.

 

Naime, pjevačica se pojavila u kompletu koji se dizajnirala pomenuta reperka i još jednom oduševila sve svojom pojavom.

– Vi ne možete zamisliti koliko meni znači to što ova žena nosi moju odjeću. Uvijek sam osjećala da se poklapamo, to je ludo! Ona je toliko fantastična i inovativna, imamo toliko toga zajedničkog kada je moda pitanju i videvši ovo, znam da sam na pravom putu – napisala je Lil Kim uz fotografiju Karleuše.

Podmlađivanje uz pomoć plastičnih operacija

Lil’ Kim jedna je od onih zvijezda koje se trude izgledati što mlađe, bez ijedne bore na zategnutom i uglađenom licu, no kako to često biva, zapravo postiže suprotan efekat.

Danas 45-godišnja reperka tokom svoje karijere mnogo puta je pokazivala golo tijelo i svojim izdanjima ostavljala javnost u čudu, ali i punila naslovnice medija i licem koje je upropastila plastičnim operacijama, o kojima je s godinama postala ovisna. Rezultat toga danas je, nažalost, i više nego vidljiv.

O operacijama je javno progovorila nekoliko puta, a tvrdi kako im se podvrgnula nakon nasilne ljubavne veze. Naime, 2005. godine je u intervjuu s popularnom radijskom voditeljicom Angie Martinez izjavila da je na prvu operaciju otišla nakon što joj je bivši nasilni dečko slomio nos.

– Ne zamaram se razmišljanjem jesam li lijepa. Volim samu sebe! Postojalo je nekoliko stvari kojima sam bila opsjednuta možda, ali sam mislila kako uvijek imam vremena to popraviti. Ljudi misle da sam se operisala jer nemam samopouzdanja, ali nije tako. Mislim da sam to učinila jer sam pokušala biti savršena, ja sam perfekcionista – izjavila je tada Lil’ Kim.

IZVORAvaz
Prethodni članakPravna i fizička lica iz BiH za borbu protiv COVID-19 uplatila 747.625,92 KM
Sljedeći članakBenjamin Burić kandidat za najboljeg igrača svijeta, evo gdje možete glasati