Ko je Bošnjacima poturao alkohol na svadbi decenije: To su bili mladoženjini gosti…

Screenshot 1 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Alkohola na svadbi Jasmine Izetbegović nije bilo, no bilo ga je na – svadbi mladoženje Ćamila Humačkića

Nakon što su u subotu kasno naveče objavljene ekskluzivne fotografije i videosnimke s ‘vjenčanja godine’ kćeri Bakira Izetbegovića i Ćamila Humačkića, koje se dan ranije održalo u Sarajevu, uslijedile su burne reakije korisnika drušvenih mreža iz Bosne i Hercegovine.

Posebno u oko upadaju boce i čaše pune pića u videu u kojem uzvanici pjevaju ‘O Bella Ciao’. I krenula je rasprava o alkoholu na svadbi, na kojoj je kao kum na vjerskom vjenčanju bio i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan. Na društvenim se mrežama tako oglasio Jasmin Mulahusić koji se odigrao ulogu, kako piše Slobodna Bosna, ‘glasnogovornika svadbe’ i objasnio’tajnu manastirske rakije’.

Pa on tako piše da alkohola na svadbi Jasmine Izetbegović nije bilo, ‘niti jedne kapi’. “Predsjednik Erdogan, reis efendija Kavazović, kao i Šefik Džaferović otišli su u 17.30. Svadba se završila u 23.00 i na svadbi nije bilo ni kapi alkohola”, piše dalje Mulahusić.

jasmin-mulahusic-status-svadba-alkohol

lobodna Bosna piše da alkohola na svadbi Jasmine Izetbegović nije bilo, no bilo ga je na – svadbi mladoženje Ćamila Humačkića.

“Nakon svadbe, u unutrašnjosti hotela u ponoć odvijalo se ono što smo vidjeli na snimku koji objavljuju mediji. To se odvijalo privatno u krugu 15 ljudi bliskih mladoženji. Taj mi je dio odvratan i nemam namjeru braniti neodbranjivo. Neka čisti svako za sobom nered koji ostavi”, napisao je.

Jasmin Mulahusić najpoznatiji je ‘internet-jurišnik’, ‘SDA bot’ na društvenim mrežama koji otvoreno vrijeđa i napada političke protivnike Bakira Izetbegovića. Mulahusić je poznat po kreiranju fotomontaža i videa u kojima diskreditira novinare i sve političare koji ne odgovaraju SDA.