Portal 072info

Ko je dječak u kojeg cijeli svijet gleda i ismijava ga?

melania
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sin Melanie i Donalda Trumpa, Barron Trump prije preseljenja u Bijelu kuću živio je u penthousu Trump Towera, na njujorškoj Petoj Aveniji. Kako je Melania odlagala selidbu u predsjedničku rezidenciju u Washingtonu i to zbog zbog njegovog školovanja, Barron je jedno vrijeme na staroj adresi boravio samo sa majkom dok je njegov otac obavljao prve predsjedničke dužnosti.

Nakon što je njegov otac pobijedio na predsjedničkim izborima, Barron je počeo češće da se pojavljuje u javnosti, mada to i dalje čini veoma rijetko. Razlog su svakako njegove godine, a prije svega (u skladu s tim) odluka njegove majke da ima “normalno” odrastanje”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Trumpov sin se javno pojavljuje isključivo u društvu roditelja i stiče se utisak da se radi o neizbježnim prilikama. Nažalost, javnost je umjela da bude veoma oštra prema njemu što je bilo veoma neprimjereno. Ismijavale su se njegove reakcije na očevoj inauguraciji 2017. u Washingtonu mada su neki, srećom, u tome vidjeli samo grimase jednog tinejdžera i ništa više.

Konzervativni list “Daily Caller” je 2017. napao Barrona zbog nošenja majice i šorca dok se ukrcavao u predsjednički avion “Air Force 1”. U tekstu sa naslovom: “Krajnje je vrijeme da se Barron Trump počne oblačiti kao da je u Bijeloj kući” piše da je “mladi Barron izgledao kao da ide u kino”. Ležeran, ali prije svega dječiji stil oblačenja zamjerao mu se iako se isticalo da on nema obavezu da se oblači drugačije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Branila ga je tada kćerka Billa i Hilary Clinton, a prošle godine branila ga je majka nakon komentara profesorice koja je tokom saslušanja u okviru procesa opoziva Donalda Trumpa rekla: “Predsjednik može svog sina da nazove Barron, ali ne može ga proglasiti baronom”.

Melania joj je odgovorila na Twiteru: “Maloljetno dijete zaslužuje privatnost i treba da bude izvan politike. Pamela Karlan, trebalo bi da vas je sramota vašeg bijesa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korištenja djeteta”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Možda Barron i kada odraste, ostane daleko od politike jer neki prognoziraju da će se baviti modom kao što je to činila njegova majka. Razlog za to je što Barron sada kao 14- godišnji mladić dobija komplimente zbog stila oblačenja.

Vidjet ćemo kako će se odvijati priča o Barronu Trumpu, a zasada se kao važni i zanimljivi podaci o njemu izdvajaju i obrazovanje u elitnoj školi u Nwe Yorku gdje se školovanje plaća 45. 000 dolara godišnje i “slatka” činjenica da ga je majka njegovala kremom od kavijara iz svoje kozmetičke linije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Donald Trump iz braka sa Marlom Maples ima kćerku Tiffany (26), dok je sa bivšom suprugom Ivanom Trump dobio kćerku Ivanku (38) i sinove Erica (36) i Donalda Juniora Trumpa (42).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Azra.ba

Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)