KO JE ELIF: Slatka djevojčica koja je osvojila region?!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Svi koji gledaju tirsku seriju Elif na OBN TV pitaju se ko je djevojčica koja je više nego dobro odigrala glavnu junakinju popularne serije? Elif je djevojčica koja je ulogom u istoimenoj seriji osvojila simparije velikog broja gledalaca u našoj zemlji. Njeno pravo ime je Isabella Damla Güvenilir i rođena je u New Yorku. 

Serija Elif koja se emituje na OBN TV je priča o dobrodušnoj djevojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu. Elif ima samo šest godina kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odraste kao sluškinja na imanju. Iako to ona ne zna, Elif je dijete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svjestan da je Elif njegovo dijete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek prije nego ga je ona, kako on to misli, napustila. Zapravo, Melek je prije šest godina pobjegla sa imanja, plašeći se za život svoje kćerke. Kenan je očaran sa Elif ne znajući da mu je ona zapravo kćerka. Postaju bliski i Elif uvijek uspjeva da ga oraspoloži.

Mnogo je tajni i suparništava među obitelji i poslugom. Serija prati kako svako nastoji manipulirati drugima ali to naposlijetku ne uspijevaju zahvaljujući utjecaju Elif, nevinog i dobroćudnog djeteta.

-Elif je djevojčica koja je ulogom u istoimenoj seriji osvojila simpatije velikog broja gledalaca u Bosni i Hercegovini. Njeno pravo ime je Isabella Damla Güvenilir i rođena je 18.janura u New Yorku. 6-godišnja Isabella je pokazala nevjerovatan talent i prema prognozama turskih profesora ako se odluči da jednog dana postane glumica pred njom je blistava karijera. Trenutno joj je sve ovo interesantno ali još uvijek je rano reći da li će ona ovim željeti da se bavi i u budućnosti.

Prema dostupnim podacima Isabellin otac je amerikanac a majka je porijeklom iz turske. Zbog poslovnih obaveza majka je morala iz New Yorka da se na godinu dana doseli u Istanbul te je sa njom krenula i mala Isabella o kojoj se stara nekoliko osoba.

Svojim stavom i ponašanjem osvojila je simpatije cijele ekipe a na setu najviše vremena je provodila sa drugom tjevojčicom Tuğçe.

U intervjuima za tursku štampu  svi glumci su isticali da Isabella ima nevjerovatno samopouzdanje koje nije karakteristično za djecu njene dobi. Odlično i gotovo bez ponavljanja snima sve scene. Zaista nevjetovatno i veoma talentovano dijete stav je i producenata ali i ostatka ekipe koja je radila na seriji Elif.

Kako ima samo šest godina Isabella se uopšte ne pojavljuje u turskim medijima  a još jedan razlog je i taj što se njen otac navodno bavi diplomatijom. Ako je vjerovati šturim pisanjima turske štampe, malu Isabellu na snimanjima uvijek prate  tjelohranitelji.

Seriju Elif u programu OBN TV možete pratiti svaki radni dan od 20 sati!