KO JE KOGA IZUDARAO: Direktor državnog zatvora o “sukobu” Zijada Turkovića i Đorđa Ždrale

t
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Siniša Perković, direktor Državnog zatvora u Istočnom Sarajavu, rekao je za portal “Avaza” komentirajući navodnu tuču između  dvojice kriminalaca i mafijaša Đorđa Ždrale i Zijada Turkovića, da “ništa nije vrijedno pomena”

Incident se navodno desio prije nekoliko dana u Centralnom paviljonu, gdje je nakon koškanja između Ždrale i Turkovića navodno  došlo i do fizičkog sukoba, odnosno tučnjave, u kojoj je deblji kraj izvukao Turković.

No, Perković tvrdi:

ČITAJ JOŠ:  ZENICA Svakodnevni prekršaji i ugrožavanje tuđih života! (FOTO)

 – Vjerujte da je to nešto ozbiljno bilo ja bi znao, znalo bi Ministarstvo pravde BiH. Od toga nema ništa. To je neki populizam. Slobodno recite da je to nešto što nije vrijedno pomena. I meni je ovo iznenađenje što se piše da je bila neka velika tuča, da je nešto bilo. Da je nešto bilo, ja bi to rekao, to mi je dužnost da kažem. Da se mi razumijemo, znate vi ko gore leži, kakvi su ti ljudi. Ali, to  da je bilo neko nokautiranje, pa nema od toga ništa – kaže Perković.

ČITAJ JOŠ:  Vanjskotrgovinski deficit u BiH u proteklih devet mjeseci veći od 1,6 milijardi KM
GODISNJICA
MARKETING