Ko je MMA borac koji je uhapšen: Bivši momak Stranije Dobrojević, šamarao fudbalera, osuđen za iznudu

5 360

MMA borac Dušan Panajotović uhapšen je noćas na Kopaoniku, nakon što je lomio inventar u jednom restoranu, a radi se o čovjeku koji je itekako poznat policiji i sudskim organima.

Kako pišu srbijanski mediji, Panajotović je već bio osuđivan na tri godine zatvora tri i po godine zatvora zbog toga što je 2010. od V. P. pod prijetnjom ubistvom sa saradnicima pokušao da iznudi 50.000 eura. 

Također, on je 2017. osuđen na četiri godine robije zbog ranjavanja u stomak radnika obezbjeđenja jednog noćnog kluba. Nakon toga mu je izrečena jedinstvena kazna od 7 godina. Međutim, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je tu presudu 2018. godine.

Panajotović je 2009. godine preživio sačekušu, a više puta je i ranije privođen. Pisalo se da je bio momak starlete Stanije Dobrojević, a poznat je i po sukobu sa srbijanskim pjevačicama Gogom Sekulić i Miom Borisavljević. 

Također, pisalo se da je na jednom splavu išamarao fudbalera Vladimira Volkova zbog starlete Soraje, koja mu je navodno dobra drugarica. 

Avaz

Prethodni članakNa današnji dan preminuo Freddy Heineken, vlasnik poznate pivare koja godišnje proizvede 14 milijardi litara piva
Sljedeći članakNevjerovatne fotografije iz grada u kojem je trenutno minus 40