Portal 072info

Ko je sretnik iz BiH koji je na lotu dobio 450.000 KM?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Cijela Banjaluka bruji o sretnom sugrađaninu koji je juče u Loto igri Džoker broj “zaradio” oko 450.000 KM, a dobitni tiket uplaćen je u kiosku u strogom centru grada.

Ovo uplatno mjesto pored Pošte danas obilaze brojni građani koji se raspituju o sretnom tiketu i dobitniku ove pozamašne svote novca.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Saznalo se da je ovdje uplaćen tiket i svi dolaze da nas pitaju znamo li o kome je riječ. Ovdje je veoma prometno, gužva je cijele godine, a dolaze nam svi, ne samo Banjalučani”, priča Kristina Vujić za Srpskainfo.com, radnica u kiosku Lutrije RS, koja je bila sretne ruke i izdala dobitni tiket od skoro pola miliona KM, ali nije željela da se fotografiše.

Ona već 15 godina radi ovaj posao i u tom periodu je već nekoliko puta donijela novčanu sreću ljudima, međutim ne sjeća se ko bi mogao biti ovaj posljednji “miljenik fortune”. Iako ni sama ne zna da li se radi o mlađoj ili starijoj osobi, Kristina priželjkuje da je ovaj vrijedni iznos pripao upravo onome kome je novac preko potreban.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Želim mu da u zdravlju i sreći potroši ovaj dobitak”, poručila je Kristina trenutno najsretnijem čovjeku u BiH.

S obzirom da je tiket uplaćen na izuzetno prometnom mjestu, gdje navraćaju i stanovnici drugih opština, svi se ipak nadaju da je nagrada ostala baš u gradu na Vrbasu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Džoker broj koji je srećnom dobitniku donio finu svotu novca glasi: 849867. Dobitnik danas do 14 časova nije preuzeo svoju nagradu, ali vjerujemo da je još u šoku od uzbuđenja.

Zanimljivo je da bi radnik u sa prosječnom platom od 825 KM morao da radi čak 45 godina da bi zaradio iznos jednak ovom džiker zgoditku.

BMW još čeka

I nagrada BMW X4 u igri LOTO, od 13. aprila, takođe je otišla u Banjaluku, međutim dobitnik još nije preuzeo svoj zgoditak.

Ova srećna kartica uplaćena je na prodajnom mjestu u Boriku, a rok za preuzimanje nagrade je do 12. juna.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6