Portal 072info

Ko vas gleda iz prikrajka: Ovna šef, Vodoliju komšije, a Vagu…

Horoskop otkriva čije tajne poglede privlači vaša energija…

OVAN – ARIES

OVAN – Možda niste svjesni da na vas iz prikrajka motre vrlo pronicljive osobe kojima nije jasno kako vi sve, uglavnom, odmah, završavate brzo i efikasno, bez mnogo premišljanja, a da pri tom djelujete kao magnet na suprotni pol. Vaš ćutljivi šef vas posmatra i pita se kako je moguće da ste izdržljiviji i uspješniji od njega, a niste još ni ime uspjeli da steknete u profesionalnim ili društvenim krugovima.

B I K – TAURUS

BIK – Koliko god vaš prvi komšija putuje i uspijeva da bude viđen na raznim prijemima i koktelima, on uspijeva da primijeti i koliku pažnju vi privlačite kad, onako dotjerani i otmjeni, izađete iz svog toplog kućnog gnijezda. Naizgled, nonšalantni kolega, takođe, motri na vas pitajući se kako vam polazi za rukom da imate toliko strpljenja i tjerate po svome, ne pravite kompromise, a novčanik vam je uvijek pun.

BLIZANCI – GEMINI

BLIZANCI – Živite, uglavnom, iznad svojih mogućnosti i ne opterećujete se se onim što će biti sutra, ali time su, izgleda, više opterećeni vaši saradnici ili rođaci koji svemu što rade pristupaju kao da sutra ne postoji. Oni emotivniji, ali osvetoljubiviji, motre na vas i priželjkuju da mogu da imaju ber djelić vaše vedre prirode, kako bi uspjeli da se izbore sa onim što nekome ne mogu da zaborave ili oproste.

R A K – CANCER

RAK – Pošto ste intuitivni, vjerovatno ste svjesni da na vas mnogi motre iz prikrajka kao što su, na primjer, vaši susjedi koji više vole društvo prijatelja nego svojih ukućana, dok je vaša porodica uvijek na prvom mjestu. Ima takođe i onih koji su toliko opsjednuti poslom i karijerom, ali ipak stižu da primjete i prokomentarišu kako vi uspijevate da napravite ravnotežu između privatnog i profesionalnog života.

L A V – LEO

LAV – Sposobni ste i sa velikim žarom pristupate svemu što radite, pa možda ni ne primjećujete jednu ambicioznu i autoritativnu osobu kojoj nije jasno zašto i njoj ne polazi za rukom da, pored uspjeha, ima makar malo više vatrenosti. Gdje god se pojavite, vi blistate, svi vas primjećuju i pozdravljaju, ali, iz prikrajka, na vas motre i oni koji nikad neće imati toliko svijesti o sopstvenoj vrijednosti kao vi.

DJEVICA – VIRGO

DJEVICA – Uglavnom gledate svoja posla, pa ne stignete ni glavu da dignete, kako biste primijetili one za koje ste prava enigma, jer oni nikada neće smjeti da rizikuju i iskoriste sve profesionalne izazove kao vi. Na vas motre i kolege koje osjećaju ljubomoru, zbog vaše prepoznatljive pedantnosti, neskrivenog poleta i spremnosti da svakom objasnite ili pokažete kako se nešto radi i – opet se okrenete svome poslu.

VAGA – LIBRA

VAGA – Dok vi lepršate i šarmirate sve oko sebe, posmatraju vas oči vrlo sposobnih osoba koje, ipak, osjećaju neku vrstu nesigurnosti u vašem prisustvu, jer plijenite pažnju kako izgledom, tako i omiljenošću u društvu. Pošto vam se zato, uglavnom, sva vrata otvaraju, oni koji su imućniji od vas, pitaju se kako je moguće da ne stignete da predahnete od raznih putovanja i druženja sa osobama na položaju.

ŠKORPIJA – SCORPIO

ŠKORPIJA – Vaša intuitivnost i harizmatičnost može biti trn u oku onih koji vas gledaju iz prikrajka i pitaju se šta vi to imate, a oni ne, bez obzira kolike su njihove sposobnosti i vještine. Neprestano ste predmet interesovanja osoba koje nikada neće umjeti da čekaju, sačekaju i iskoriste svaku povoljnu situaciju kao vi, niti će moći da vas nadmaše u načinu na koji stičete moć i društvenu poziciju.

STRIJELAC – SAGITARIUS

STRIJELAC – Svi vas pozdravljaju i raduju vam se, gdje god da se pojavite, a vi toplo uzvraćate, jer ste jedan od rijetkih znakova koji se predstavljaju onakvima kakvi jeste. To kao da smeta onim zatvorenijim i povučenijim koji priželjkuju da imaju bar zrno vaše spontanosti. I kad ostanete bez novca, lako se snađete, a za putovanja vremena uvijek nađete, što nikako nije jasno ni vašim kolegama, a ni rođacima.

JARAC – CAPRICORNUS

JARAC – Nema toga što vi ne možete i ne umijete da radite, jer uglavnom gledate, ‘u se i u svoje kljuse’. I dok je vam normalno što ste daleko dogurali bez ičije pomoći, ima uspješnih osoba kojima to nikako ne ulazi u glavu, pa kuju neke teorije zavjere o vama. Iako su možda spretniji i društveniji od vas, oni vas posmatraju čudeći se kako i kad ste na ivici snage, možete još da radite, ali i zaradite.

VODOLIJA – AQUARIUS

VODOLIJA – Vi stižete svuda i poznajete mnoge, pa djeluje kao da ste istovremeno na više mjesta, što vam otvara širok manevarski prostor, ma čime da se bavite. Zato se neke društvene i dobro obavještene osobe stalno pitaju imate li vi ono nešto, zbog čega se snalazite i u naizgled nemogućim situacijama. Vaš komšija zastao je da popriča sa vama i potajno se čudi koliko vas ljudi pozdravlja i zove telefonom.

RIBE – PISCES

RIBE – Majstor ste da se izvučete iz svake situacije, što nikako nija jasno osobama koje i pored svoje popularnosti, veza i uticaja – skliznu na tanak led. Pokušavaju da dokuče tajnu vašeg poslovnog uspjeha, mada nije samo to zagonetka za sve one koji love svaki vaš korak, već i omiljenost koju uživate kod suprotnog pola, zbog topline i sentimentalnosti koja izbija iz vašeg pogleda i svakog vašeg gesta.

conopljanews

Podijelite članak