Ko žuri, a ko ne stiže na vrijeme: Blizanac kasni, Djevica uvijek tačna?!

Podijelite vijest

horoskop

Pogledajte šta zvijezde kažu o organizaciji horoskopskih znakova: ko stalno žuri, ko stiže na vrijeme, a ko uvijek negde kasni…

Ovan

Uvijek negdje žuri, hoće preko reda, cupka nogom ispod stola, ne voli da čeka, ali zna “debelo” da zakasni na poslu. Onda se, uz širok osmijeh raspriča – štrajkuju taksisti, zakrčen saobraćaj, pa sve to zamaže i nekim vicem.

I tako se Ovan izvuče kao malo dijete.

Astro savjet: Pazite da ne “poljubite” neku banderu, kad visoko dignute glave, tražite broj ulice ili vam pogled sklizne na par ženskih nogu ispred vas.

Bik

Ne voli da ga požuruju, ali sve što započne, završi. Uostalom nije posao zec, pa će da pobjegne, razmišlja Bik, dok natenane ispija jutarnju kafu ili zaliva cvijeće. Kad vam dođe u goste, voli da “pusti korjenje”, a odlazi posljednji. Ne pritiskajte ga molbama i zahtjevima, jer ćete se iznervirati, naročito, ako ste Blizanac ili Vodolija.

Astro savjet: Ako ste, na izlasku iz kuće, sreli komšinicu, ne morate uvijek da se raspričate – neko vas čeka.

Blizanci

Uvijek negde žuri, a nigdje ne stiže na vrijeme, međutim uvijek se i izvuče na neki njemu svojstven, neodoljiv način. Ako vozi, mora i da telefonira, mijenja stanice na radiju, prisjeća se da li je uopšte ponio punjač za mobilni i ključeve od stana; kad zakasni, već s vrata, nonšalantno počinje da priča, ne dozvoljavajući vam da dođete do riječi.

Astro savjet: Izvadite te slušalice iz ušiju, već ste naučili da čitate ljudima s usana.

Rak

Spor, ali dostižan, Rak mijenja garderobu u posljednjem trenutku, a Račica je još na telefonu, iako žuri. Šta može, kad njena tetka ne umije da prekine kad krene da priča. Rak će složiti onaj njegov izraz lica kao da su mu svi pomrli, pa ga niko neće pitati zašto kasni. Ma, šta ima kome da objašnjava, kad je danas tako lijep. I dan i on.

Astro savjet: Pošto vam je novčanik ostao u drugim pantalonama ili tašni, shvatićete da ko nema u glavi – ima u nogama.

Lav

Cijela kuća se vrti oko njega, dodaj ovo, dodaj ono, traži četku i fen za kosu, dok se užurbano sprema, bolje ga ništa ne pitajte. Ako je sam kod kuće, još bolje – ogledalo je samo njegovo, o kakva radost za Lava! Opet zvoni telefon, mama ga zove da svrati na ručak, brine, sigurno već danima nije pojeo ništa kuvano.

Astro savjet: Mada ste vi, zbog neodložnih obaveza, obično sprečeni da stignete na vrijeme, to se ipak, zove – kašnjenje.

Djevica

Ne trpi prigovore, ne podnosi kritike, tačna ko švajcarac, pa zvoca drugima. Uveče priprema šta će sutra obući, ali, zaboravna, pa se obično vraća po ključeve od poštanskog sandučeta. Htjela bi da završi što više stvari, a nervi napeti ko strune. Žuri kad jede, žuri kad spava, žuri kad hoda, žuri kad se odmara.

Astro savjet: Pošto ste na žurbu navikli, zastanite malo da čujete kako vas hvale. I navode kao svijetli primjer.

Vaga

Obično kasni i smatra to normalnim, kao što misli da je normalno da će je oni koji je čekaju razumjeti. I oprostiti joj. Ne zna šta da obuče, presvlači se u posljednjem trenutku, čupa obrve, lijepi vještački nokat koji joj je otpao, ne može da se odlijepi od ogledala. Za autobusom ne trči, ali zaustavlja prvi taksi, makar i zadnji dinar dala.

Astro savjet: Bolje krenite na vrijeme, jer taj vaš slatki osmijeh, neće uvijek upaliti, pogotovo kod Ovna i Lava.

Škorpija

Aktivna i prezaposlena Škorpija ne voli nigdje da kasni (osim kad se zadrži u društvu, zbog neke “vruće” teme), a onima koji kasne “lupa recke” i kad ih je pozvala u goste ili na slavu. Ne toleriše ni kašnjenje na poslu, ali ukoliko joj šapnete na uvo povjerljivu informaciju – eto vam opravdanja.

Astro savjet: To što ste “rođeni policajac”, ne znači da morate da potežete veze u pošti, da biste saznali ko je poslao SMS vašoj koleginici.

Sat zvoni, a Strijelac bi da se rado zagnjuri u jastuk i nastavi, ali život nije san – on mora na posao. Uključuje TV, sluša vijesti iz sporta, vremensku prognozu – šta obući, pitanje je sad. A gdje su mu ključevi od kola? Zar ovi što voze ko po jajima, ne shvataju da on mora biti prvi na semaforu? Doduše, kad se sjeti onih “smorova” na poslu, baš mu se nešto i ne žuri.

Astro savjet: Sjetite se kome ste sve obećali da ćete se javiti ili im bar pošaljite SMS, da znaju gdje ste.

Jarac

Polako je najsigurnije – to je njegova deviza, pa zato Jarca nemojte ništa ograničavati, ni požurivati. Rezultat bilo čega što on radi, uvijek je vrhunski, ali nećete ga dobiti preko noći. Ne insistirajte na rokovima, bolje mu recite da taj posao niko ne može da uradi kao on. Te magične riječi na Jarca djeluju, poput okidača.

Astro savjet: Smanjite doživljaj i bolje radite dva paralelna posla – imaćete više koristi.

Vodolija

Spremi se za tili čas, kad žuri, ali ponaša se kao da je smak svijeta. Sve radi u posljednjem trenutku, a sve završi, doduše u pet do dvanaest. Zaustavlja je policija, a torbicu sa dokumentima Vodolija je spustila na krov auta, ali prije ulaska u njega. Kad kaže da će doći za sat, dva, očekujte je poslije ponoći, svakako.

Astro savjet: Možda biste za sljedeći rođendan mogli da napravite izuzetak i stignete – na vrijeme, dok se gosti ne raziđu.

Ribe

Sprema se lagano, šunja se po kući da nekog ne probudi, gleda kroz prozor, nešto se naoblačilo, baš kad je htela da obuče onaj lagani komplet. Ženska Riba prva stiže na “trač partiju” sa prijateljicama – za to će uvijek naći vremena i tada ne gleda koliko je sati, niti žuri.

Muška Riba zadržala se, jer flertuje sa koleginicama i zbija šale na svoj račun, a one mu ne daju da krene.

Astro savjet: Ako se vi pravite ludi što kasnite na posao, ne znači da su vam i drugi povjerovali.

conopljanews