Portal 072info

Kobejeva udovica nasmijana i sretna na odmoru u Cabou

kobe i supruga 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Udovica košarkaša Kobea Bryanta Vanessa i slavna američka pjevačica Ciara zajedno su stigle u Cabo gdje uživaju u odmoru i ljetnim temperaturama. Vanessa i Ciara viđene su u opuštenim ljetnim haljinama i kupaćim kostimima ispred kuće koju su unajmile, a društvo su im pravile i Vanessine kćerke te druge prijateljice.

Vanessa Bryant i Ciara

Inače, Vanessa se nedavno posvađala sa svojom majkom nakon što je ona javno prozvala Vanessu da ju je izbacila iz kuće u kojoj je do tada živjela. Prema tvrdnjama Sofije Urbiete, njena ju je kćerka želi izbaciti iz kuće koju joj je poklonio njen zet, a prodala je i njen automobil. Ipak, u vlasničkim papirima se kao vlasnica kuće navodi Erika Williams, krsna kuma Kobeovih kćerki Natalie i Bianke.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner
View this post on Instagram

Got Milk?:) @vanessabryant #MomLife 🥰

A post shared by Ciara (@ciara) on

– Moj suprug i moja kćerka preminuli su u stravičnoj nesreći, sasvim nenadano, a moja majka se usuđuje davati televizijski intervju u kojem me ocrnila, glumeći patnicu i brišući suze dok priča o automobilu i kući koja nije niti bila njena. Sakrila je sav dijamantni nakit, ispraznila stan koji sam joj dala i sklonila sav namještaj u skladište kako bi pokazala da jadna nema ništa – izjavila je Vanessa nakon što je vidjela intervju te nastavila.

– Kobe i ja financirali smo je posljednjih dvadeset godina, a to sam nastavila činiti i nakon suprugove smrti s određenim iznosom. Ona nije bila tu ni fizički kako bi pružila mojim kćerkama podršku u trenucima kada smo ostali bez supruga i oca i kćeri i sestre. Što dalje gledam vidim što je najvažnije mojoj majci, i to me boli. Nadam se da će svi medijski istupi o našem odnosu ovdje završiti – zaključila je Vanessa.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Pripremila: L.B.

Izvor: eonline.com 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4
Podijelite članak
  • 5
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6