Kod državljanina BiH pronađen kilogram heroina

LISICE HAPSENJE
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH su realizovali akciju kodnog naziva “Kamen”, tokom koje je u Hrvatskoj uhapšen državljanin BiH kod kojeg je pronađen i privremeno oduzet kilogram heroina.

Operativna akcija je nastavak aktivnosti započetih na osnovu informacija SIPA ustupljenih Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, koje je istraživalo i dokumentovalo nezakonito djelovanje članova grupe na području te zemlje, što je juče rezultiralo hapšenjem državljanina BiH.

ČITAJ JOŠ:  ZENICA Pronađena droga, krađa u Konzumu, krivotvorenje isprave, oduzet Golf...

U vezi sa tim danas su prilikom pretresa stambenih prostorija i pokretnih stvari koje su u vlasništvu uhapšenog pronađeni i privremeno oduzeti ugovori o kupovini zemljišta i apartmana na području Hrvatske i Srbije, 12 mobilnih telefona i jedno putničko vozilo.

Pretresi stambenih prostorija i pokretnih stvari koje su u vlasništvu osumnjičenog vršeni su zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela organizovani kriminal u vezi sa neovlaštenim prometom droge i pranjem novca.

U operativnoj akciji uhapšeno je i lice koje se dovodi u vezu sa licem uhapšenim u Hrvatskoj.

ČITAJ JOŠ:  BiH bi trebala lansirati prvi satelit u svemir, samo se ne zna u kojoj raketi

Uhapšeno lice biće sprovedeno u prostorije SIPA radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog.

GODISNJICA
MARKETING