Kod mjesta gdje je ubijena porodica Đokić – nestao muškarac prije 7 mjeseci

417CC040 E6ED 4C86 91F1 4107E63D7BCA
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U blizini mjesta gde su u subotu pronađena tijela brutalno ubijene porodice Đokić, Gordane, Gorana i Lidije, za kojima se tragalo šest dana, prije nekoliko mjeseci nestao je muškarac Pavle Miljković.

Mještani sela Moravca su zbog svega ovoga su u strahu i užasno su zabrinuti jer ubice Đokića još nisu pronađene, a šta se Pavlu desilo – već sedam mjeseci niko ne zna.

Penzioner Pavle Miljković, mještanin sela Moravac, nestao je 11. marta u ataru ovog sela, u kom su 26. septembra oteti, likvidirani i spaljeni Đokići.

“Jako smo uznemireni zbog smrti Đokića, a sada se pitamo šta je s deda Pavlom i da li je i njegov nestanak možda na neki način povezan sa ovim zločinom. Njegova kuća je u blizini jame u kojoj su spaljeni Goran, Gordana i Lidija. Svašta nam prolazi kroz glavu”, ispričali su mještani Moravca za Blic.

Napominju kako Pavle nije bio bio imućan muškarac, ali da mu sinovi rade u inostranstvu, pomažu mu, pa je moguće da je kod sebe imao neku veću svotu novca.

 A porodica Đokić ubijena je vjerovatno zbog veće količine novca koju je Goran uglavnom nosio sa sobom.

“Sada svi tragediju Đokićevih nekako povezuju s Pavlom. Jedan taksista prijatelj je na auto stavio sliku Pavla i obaveštenje da se traži starija osoba, ali to nije donelo rezultata”, ispričao je jedan od mještana.

U kući Pavla Miljkovića ovih dana bio je njegov sin Radovan, koji je rekao da je u teškoj žalosti što ne može da pronađe oca da bi ga dostojno sahranio.

“Brat i ja radimo u inostranstvu i tada, u vreme očevog nestanka, bili smo van zemlje. Postoje snimci gde su ga kamere uočile u Žitkovcu, ali još ništa ne znam o ocu. Ne znam da li ima veze sa ovim zločinom koji se dogodio tu u komšiluku. Zaista, ne znam. Samo hoću da znam šta mu se desilo“, rekao je Radovan za Kurir.

GODISNJICA
MARKETING