Koga od bivših da obrišete, a koga da sačuvate u listi prijatelja na Fejsu?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Bivši vaše najbolje drugarice, vaša velika bivša ljubav, njegov drug – nekima od njih prosto nije mjesto u listi vaših prijatelja. Šta vi mislite o tome? Fejsbuk je otvorio jedan novi svijet za svoje korisnike, a u taj svijet su se neizbežno ušunjali i bivši momci. Ima ih na sve strane, i sve ih morate obrisati, osim jednog.

Vaš bivši

Znamo, možete ga samo i sakriti, ali da li ste se zapitali koji će ti on đavo tu? Samo vas sprečava da nastaviš dalje, tako da – “delete”!

Bivši dečko tvoje drugarice

Čak i ako je nije mnogo povredio, brisanje bivšeg dečka vaše drugarice s društvenih mreža šalje poruku. Neka zna da je uz nju izgubio i njene prijateljice.

Drug bivšeg dečka

Onaj kog ste se prije trudili da impresionirate i dao vam prolaznu ocjenu? Sad kad se situacija promenila, vrijeme je da vi njemu date ocjenu.

Ona možda nema nikakve namjere, ali želite li da gleda sve vaše nove fotke i statuse u kojima ste zaljubljeni? Ako je obrišete, činite uslugu i sebi i njoj.

Bivši s kojim ste u super odnosima

Svi imamo tog jednog bivšeg s kojim smo iz nekog razloga nastavili civilizovan odnos i nakon raskida. Ako je vaše prijateljstvo zdravo i bez skrivenih nemjera, nema razloga da ne budete prijatelji na Fejsu.