Portal 072info

Koja tri horoskopska znaka najviše lažu?

Hmm ponekad je dobro razmisliti kome vjerovati, a kome ipak prešutjeti određene stvari…

Vjerovati svakome nije dobro, a ako niste sigurni možete li vjerovati svojem prijatelju, partneru ili kolegama, za početak provjerite nalaze li se među ova tri znaka – oni lažu nonšalantno, kao da je to najprirodnija stvar na svijetu; poput disanja ili ispijanja čaše vode…

Lav
Lavu je naophodno biti u centru pažnje, s kako bi to postigao, često prelazi granice dobrog ukusa. Zbog toga je sposoban lagati, izmišljati i navoditi na lažna uvjerenja. Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će vam još i dokazati da crva nije ni bilo. S lakoćom će vas uvjeriti da je crno bijelo i natjerati vas da se osjećati krivima, paranoičnima i sposobnima pronaći mane i svađu tamo gdje ona nije potrebna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ribe
Ribama laganje nije strano, a ni teško. S lakoćom će druge baciti u vatru kako bi sačuvali ime i slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju, kao i po tome što želi izazvati zavist u svojoj okolini. Budući da već žive duboko u svojoj mašti, odnosno. lažima, Ribama uopće nije teško izmisliti nove priče. U laži ih je teško uhvatiti budući da ih nerijetko ubacuju u one priče koje su djelom istinite. Pored toga, u stanju su i sami povjerovati u vlastite izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

Blizanci
Čuvajte se ovih šarlatana! Njihove laži za njih su najprirodnija stvar na svijetu. Vaše povjerenje moglo bi biti srušeno u tren oka. Oni toliko često lažu, da često zaborave koju su priču kome ispričali, što ih često i otkriva. Brbljivi su i tajne će otkriti u trenu, ali dok vi shvatite što se dogodilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina. Blizanci su sposobni svakog uvjeriti da se ne zove onako kako misli da se zove. Također, zbog svoje velike pričljivosti, sa ili protiv njihove volje, ne mogu čuvati ni najmanju tajnu. Sljedeći put kad ju ispričaju nekom trećem, učinit će ju zanimljivijom. Blizanci ne izvrću istinu – oni s njom žongliraju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME