Koje su slabe tačke vašeg horoskopskog znaka?

Podijelite vijest

PLAC-SUZA

Pogledajte šta zvijezde kažu o tome koje su slabe tačke vašeg horoskopskog znaka…

Ovan

Vaša slaba tačka je vješto prikrivena, pa djelujete kao da je nemate, ali užasava vas i sama pomisao da biste mogli ostati usamljeni, izolovani ili bolesni, bez ikog da vas pogleda ili utješi u teškim trenutcima koje život nosi. Iako ste vrlo hrabri i samopouzdani, vaša slaba tačka je vaša porodica i zato vam je potreban partner koji će vas čekati kod kuće i koji će biti uz vas, kad god su vam potrebni podrška i lijepa riječ.

Bik

Oni koji vas ne poznaju, misle da vi možete i umijete da uradite sve što poželite, kad nešto zacrtate, jer ne odstupate od svog cilja. Naravno, lakše vam je kad ne strepite da li će vaš račun u banci i novčanik biti puni, ne samo zbog sebe nego i zbog svojih najbližih. Ne volite da rizikujete da ne biste ostali bez finansijske podrške, svog stambenog prostora i voljene osobe kojoj želite da pružite samo najbolje.

Blizanci

Vaša slaba tačka je vaš nervni sistem, pa vas protivnik može lako dovesti u stanje blagog očaja, ukoliko počne da vam trenira živce. Tada vam ne pomaže ni vaša urođena inteligencija i snalažljivost, jer vas obuzima panika koja se pretvara u strah od suočavanja sa samim sobom. Zato izbjegavate takve situacije, jer ste svesni da vam nemoć, nervoza i depresivnost mogu stvarati samo probleme na pute do uspjeha.

Rak

Vaša zabrinutost, zbog svega i svačega, posljedica je vaše urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vrijeme. Zato tražite stabilnog, sigurnog i situiranog partnera, pogotovo ako ste žena, jer je vaša slaba tačka strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu koji, najčešće, zbog njega imate. Ako vas neko popreko pogleda, vama je dovoljno da, već unaprijed, počnete da strahujete.

Lav

Vaša slaba tačka je vaša sujeta kojoj ponekad nema granice, pa mnogi mogu manipulisati vama, tako što će vam se dodvoravati. Što više podanika oko vas, vi ste srećniji, mada to ne znači i da vam je položaj zagarantovan. Zato potajno strepite od javnog podsmijeha i gubitka moći koje vam donose društvena ili profesionalna pozicija, čak i kad samo želite da pokažete koliko ste velikodušni i plemeniti.

Djevica

Vaša slaba tačka je kontrola, jer se pribojavate da bi vam je neko mogao oduzeti, a ukoliko do toga dođe, onda strada vaš nervni sistem. Dužnosti i obaveze su vaša sveta pravila bez kojih ne umijete da funkcionišete, a ni da vodite računa o svojim najbližima. Vi dobro znate da o sebi vodite računa, više nego bilo koji drugi znak, ali živce ne umijete tako dobro da kontrolišete, pa se pribojavate da ih ne izgubite.

Vaga

Ne volite sukobe, pogotovo na javnom mjestu, bilo da ste u krugu prijatelja ili nepoznatih osoba, pa ste zato uzdržani. Vaša slaba tačka su i razgovori o neprijatnim temama, kao što su zdravstveni problemi, zbok kojih umijete da se zabrinete mnogo više nego drugi znaci. Sami sebi uljepšavate stvarnost, jer se trudite da izbjegnete stres, a lijek za to najčešće je hrana, pogotovo slatkiši kojima teško odolijevate.

Škorpija

Vaša slaba tačka je vaš ljubavni život, bez obzira na to što nosite titulu najvećeg zodijačkog zavodnika. Brine vas i vaš fizički izgled i erotska moć, jer vrijeme prolazi, a interesovanje suprotnog pola za vas može početi da jenjava. Kontrolu ne gubite, ali voljenu osobu možete, ukoliko iz bilo kog razloga prestane da vas voli kao nekada ili se okrene drugom partneru, a vi ste najranjiviji kada ste zaljubljeni.

Strijelac

Iako ste vrlo prilagodljivi i snalažljivi, stalno ste na oprezu, zbog osoba koje vam mogu raditi iza leđa, naročito na poslu. Vaša slaba tačka je pravdoljubivost i zato ne podnosite agresivnost i nasilje, jer ste osjetljivi na tuđu patnju i probleme. Brine vas i ponašanje voljene osobe, pa su sumnjičavost i podozrivost osobine koje ne volite da pokazujete, ali u vama ipak “čuči mali detektiv”.

Jarac

Zazirete od promjena, iako uvijek stremite naprijed i volite da se popnete na vrh, jer odatle se sve bolje vidi. Ipak, vaša slaba tačka su vaša emotivnost i pothranjivanje snova o kojima uvijek maštate, a koje možda niste uspjeli da ostvarite u potpunosti. Imate dar da osjetite ono što drugi znaci ne mogu, i to vas može zabrinuti, jer ste sujeverni, naročito kada su u pitanju vaš partner i članovi porodice.

Vodolija

Iako na prvi pogled djelujete prepotentno, vaše slabe tačke su strah od gubitka, bilo da se radi o profesionalnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice. U dubini duše strepite od poniženja, bolesti i siromaštva, o čemu ne volite ni da pričate, jer nećete da baksuzirate. Vaša slaba tačka su i kućni ljubimci, jer ih volite do te mjere da biste teško podnijeli da ih kojim slučajem izgubite.

Ribe

Vješto i šarmantno prikrivate urođenu nesigurnost – vašu slabu tačku koju malo ko može da primijeti, jer pobegnete u svoj paralelni svijet mašte i snova. Ambiciozni ste i vrlo sposobni, pa strahujete od “većih riba” koje bi mogle da vas progutaju, ali im to nikada nećete pokazati. Nemoćni, slabi i nezaštićeni, najčešće djeca i starije osobe, uvijek izazivaju vašu pažnju i brigu, jer ste na njih posebno osjetljivi.

B92