Kojem se horoskopskom znaku sviđaju kakve žene

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i ugodne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima • Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu.

Bacili ste oko na nekog frajera? Ako znate koji je on horoskopski znak, ovdje ćete saznati što ga privlači i koje kvalitete trebate posjedovati kako biste ga zaveli. Čak i ako ne pronađete neke od navedenih kvaliteta kod sebe, pokušajte, jer šanse uvijek postoje, bez obzira na sve.

OVAN

Muškog Ovna najviše privlače žene koje su samostalne, znaju što žele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cijene njezinu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu uživati u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

BIK

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i ugodne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

BLIZANCI

Muškarca u znaku Blizanaca privlače žene koje su pametne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cijene više od ljepote.

RAK

Raka privlače žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca Raka i čini da se on osjeća voljenim veoma brzo će dobiti mjesto u njegovom domu, obzirom da je njihov dom mjesto gdje se oni žele osjećati voljeno, maženo i paženo.

LAV

Lav želi ženu kojom se može ponositi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelijepe, dramatične, profinjene i rezervirane žene su ono što njega privlači.

DJEVICA

Žena koju će muškarac Djevica najprije primjetiti je žena koja je uvijek dotjerana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

VAGA

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad ne treba biti. Ona može biti donekle profinjena, ali ne smije biti ohola, može biti izbirljiva, ali ne previše, može imati hrpu kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namjerama i nema skrivenih tajni.

ŠKORPION

Žena koja želi privuči emotivno nestabilnog muškarca Škorpiona mora biti veoma vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne.

STRIJELAC

Muškarac Strijelac voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, žene koje bi mu istovremeno mogle biti i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom trenutku djetinjaste, a u sljedećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvijek sretne i zadovoljne.

JARAC

Muškog Jarca privlače žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne ili rezervirane, a da ne spominjemo da moraju imati visoke ciljeve u životu i, ako ne ugled, onda bar želju za njim.

VODENJAK

Muške Vodenjake privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati, a pretjerana emocionalnost će ih odmah odbiti.

RIBE

Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osjetljive i pasivne. Ako voli spletkariti, ako je misteriozna ili sposobna učiniti da se on osjeća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.

Prethodni članakNEVJEROVATAN PRIZOR: Ovo je moguće samo u bosanskoj Premier ligi!
Sljedeći članakMILIONI TURISTA, MILIJARDE EURA: Tri države koje najviše zarađuju od turizma