Portal 072info

KOJI HOROSKOPSKI ZNAK ĆE VAS PREVARITI: Lav je stalno napaljen, a Strijelac će učiniti pravu stvar

Pojedini traže uzbuđenje ili žele vidjeti i osjetiti ono što nemaju. Neki su jednostavno nesretni i osjećaju se usamljeno i odbačeno. I da, neki su stalno napaljeni.

Ovan

Ovan potpada pod kategoriju uzbuđenja. On osjeća svojm egom i mnoge veze su samo emotivne ili pokušava vidi koliko će biti prihvaćen. Iako je u vatreni znak, mnogi Ovnovi bježe od zabranjenih zadovoljstava, ali će razmisliti o prevari ako im je partner nevjeran, piše “24sata.rs“.

Bik

Bik je poznat po svojoj vjernosti, ali baš kao i Ovan, prevarit ukoliko osjeti da je partner nevjeran ili sumnja u to. Negativna situacija za Bika je ona u kojoj dobiva malo pažnje, nježnosti i dodira. Varanje ovom nježnom znaku ispunjava osjećaj usamljenosti i odbačenosti.

Blizanac

Njemu požuda nije jedini motivator, već ga više zanima intelektualna prijevara ili intiman razgovor više od samog seksa. Kada se Blizanac osjeti odbačeno, on vrlo često poseže za prijateljima i srodnim dušama kako bi mu vrijeme brže prošlo.

Rak

Rak je još jedan lojalan znak koji je sklon krivnji tako da njegova motiviranost za prijevaru nije pretjerano velika. Ukoliko se odluči na nju, uglavnom završava u vezama koje podsjećaju na sapunicu.

Lav

Lav žudi za uzbuđenjem i potrebno mu je da uvijek bude u centru pažnje. Mnogi su prirodno napaljeni i smatraju se najboljim ljubavnicima na svijetu. Lav je posebno ranjiv na krizu srednjih godina i tada se okreće “plijenu” koji je i do 20 godina mlađi od njega samog zato što ponovno želi se osjeti mlado.

Djevica

Djevica je još jedan znak koji je sklon emotivnom varanju. U pitanju nije fizička, već mentalna prijevara, a osjećaj krivnje ako se to dogodi može biti ogroman. Odlučit će se na prijevaru tek kada uvidi da je iscrpio sva sredstva da održi vezu u životu.

Vaga

Vodenjak voli udovoljava i ima jake principe, zdrave instinkte i ozbiljno shvaća vezu tako da ovaj znak nije sklon varanju. Međutim, ovo je znak koji ima problema da kaže “ne” i može biti opasan u flertu. Vodolijama su potrebni pažnja i nježnost. Ume da upadne u fantaziju o vječnoj ljubavi tako da teško oprašta prevaru.

Škorpion

Strastvena i misteriozna škorpija na lošem je glasu. Obdarena seksepilom vrlo često biva optužena za prevaru bez obzira na to je li kriva ili ne. Škorpionima je potrebno uzbuđenje i posjeduju veliki seksualni apetiti koji je teško kontrolirati.

Strijelac

I ovdje je u pitanju znak koji je stalno u potrazi za uzbuđenjem. Strijelac se uvijek pita da li ga iza ugla očekuje nova, još strastvenija, veza. Ali ako stvari postanu ozbiljnije, nastupa panika. To je glavni razlog zašto uvijek gledaju da postupe ispravno kada su u vezi.

Jarac

Najveći neprijatelj ovog znaka jeste manjak poštovanja i ljubavi. Mnogi smatraju da je seks “nevaljao” i samim tim uzbudljiv. Međutim, mnogi Jarci vrlo brzo otkriju da njihova pretjerana briga ubija uzbuđenje. Upravo zbog toga je sposoban kontrolirati svoje nagone.

Vodenjak

Vodenjaku je potrebno puno pažnje i osjećaj da je nekome potreban. Vrlo često su Vodenjaka te koje netko vara zato što je njihovim partnerima potrebna ljubav. Ako se odluči na prevaru, onda je u pitanju intelektualna prijevara, ili emotivna veza, a ne čist seks.

Ribe

Ribe vodi samopouzdanje. Poput lava, i one se mogu naći u problemu kada nastupi kriza srednjih godina. Kada shvate da je život kratak odbijaju odrasti. Pošto je vječni romantičar, Ribu privlače misterij i tajnovitost.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box