Portal 072info

Koji pripadnici horoskopskih znakova će pronaći ljubav u septembru

Septembar neće biti baš harmoničan što se energije tiče, ali ipak će svi imati priliku da se izraze. Nakon relativno mirnog avgusta, septembar će djelovati kao prava lavina, pun neobičnih situacija i veoma moćne dinamike. Pročitajte šta zvijezde prognoziraju na ljubavnom planu za predstojeći mjesec.

Ovan

Postoji rizik da početak jeseni i ne krene kako treba za vas, ali to možete spriječiti tako što ćete ispratiti neka jednostavna pravila. Prvo, imajte u vidu da je započinjanje duge veze u ovom trenutku praktično nemoguće. Sve što probate sada biće kratkog vijeka i neće se završiti slavno. Sa druge strane, to ne znači da treba da se izolujete od svijeta i provodite dane u kući umotani u ćebe. Pronađite zlatnu sredinu. Izlazite, flertujte, ali se držite na blagoj distanci.

Bik

Bikove čekaju mnogi zanimljivi trenuci. Naročito ako imate ,,životnog partnera“. Septembar će baciti novo, neočekivano svjetlo na vašu vezu. To ne mora nužno biti negativno, samo iznenadno. Tako da bi bilo dobro da budete spremni na to, pogotovo ako imate neke skrivene tajne kojih vaša srodna duša nije svjesna. Znate i sami da prije ili kasnije sve tajne isplivaju na površinu. Ukratko, budite ekstremno obazrivi kada diskutujete o ,,sočnim“ temama sa bližnjima. Uprkos ovim okolnostima, čeka vas svjetao i dinamičan period!

Blizanci

Na emotivnom planu Blizancima se smiješi poprilično uzbudljiv period. Budite oprezni, ali nemojte se ni previše zamarati. U odnosu sa partnerom, budite malo više dosljedni i napravite korak unazad. Sagledajte na čemu ste. Ne, neće biti lako. Da, može imati posljedice, ali u ovom trenutku vam je to zaista potrebno. Ponekad i najstrastvenija osjećanja moraju biti sagledana iz objektivne perspektive. Prijatelj vam može priteći u pomoć, ali samo vi najbolje znate koje zaključke možete izvući.

Rak

Ovaj znak će u septembru biti uključen u mnoštvo zabavnih dešavanja. Samo ostanite vjerni sebi i ne pokušavajte da se dokažete nikome. Ako ste u vezi, budite malo blaži. Postoji osećaj da partner i vi niste dovoljno otvoreni jedan prema drugome. Mislite o tome, kao i o činjenici da se ne vrti sve oko vas. Ipak, nikad nije kasno da ovo ispravite. Ne bojte se izvinjenja i iskazivanja istinskih osjećanja! Nekad je to vrijednije od hiljadu djela. Vi ste delikatna, emotivna stvorenja, ali na kraju dana, uvek se izborite za ono najbolje za sebe.

Lav

Ljubavni život Lavova bit će prilično interesantan. Na početku mjeseca imat ćete osjećaj da morate postići dosta toga, tako da se nemojte plašiti. Ne zatvarajte se u sebe i ne bježite od svijeta. Ovo se odnosi na vaše emotivne veze, kao i na generalan nivo emocija karakterističan za vaš znak. Budite aktivni i pokažite svoje emocije. Ne pokazujte otpor tome, u suprotnom to može biti opasno i kontraproduktivno po vaše odnose, naročito u sferi zabavljanja.

Djevica

Ovog mjeseca, naročito od samog početka, morat ćete da budete više prisutni za svog partnera. Ovo važi i za one koji već neko vrijeme “vode bitku” s nekim. Vrlo je vjerovatno da ste oboje puni nekih pitanja koja su se taložila vremenom, ali niste mogli da nađete pravi trenutak da o tome govorite. Sada jeste. Uhvatite se u koštac sa svime. Istina je uvek bolja od neznanja. Situacija je u potpunosti u vašim rukama i prestanite da se bojite radikalnih promjena.

Vaga

Za promjenu, Vage mogu malo i da odahnu. Slijedi veoma opušten period za vas. Moguće je da će biti nekoliko sitnih čarkica, ali ispostaviće se da su potpuno beznačajne. Ipak, nemojte ih zanemarivati, već ih riješite onako kako najbolje znate. Kanališite svu preostalu energiju u kreativnom pravcu, zajedno sa partnerom, a slobodnima je pravo vrijeme da krenu na neki kurs, jer je vrlo moguće da im se tamo smiješni vrlo zanimljivo poznanstvo.

Škorpija

Ispred Škorpija će se u septembru otvoriti čitav svijet ljepote i iskrenih osjećanja. Neko će vam se možda otvoriti i izjaviti vam ljubav. Na najiskreniji mogući način. Možda ćete vi biti ti koji će se odlučiti na taj korak? Pored toga, niko nije rekao da vam ljubav neće biti uzvraćena! Ipak, mnogo toga će zavisiti od vas. Ne zaboravite da niste svemoćni, iako jake emocije nekad učine da se osjećamo kao da možemo sve. Budite dobri prema onima do kojima vam je stalo i na lijep način im objasnite svoje stavove.

Strijelac

Za Strijelce, septembar nije trenutak ni za raskide, ni za početak novih veza. Uzdržite se svih većih promjena koje mogu uticati ne samo na vas, već i na vaše bližnje. Biće vam odlično u krugu prijatelja, te se ponašajte prirodno i budite u pokretu. Možda prvi mjesec jeseni nije najbolji za ljubav, ali to svakako ne znači da ne treba da uživate. Ostanite tako socijalni i komunikativni kakvi jeste, jer su sjajne stvari na vašem putu.

Jarac

Ovaj mjesec vama donosi mnoga nova iskustva, a u isto vrijeme i sećanje na prošle ljubavne afere. To će, koliko god neverovatno zvučalo, imati pozitivan uticaj na vaše aktuelne ili potencijalne veze. Daće vam perspektivu o tome kako da se nadalje ponašate. Imajte u vidu, međutim, da ne možete sve uraditi odjednom. Budite umjereni, pažljivi i dozvolite da vam prošla iskustva budu vodič za rukovođenje emotivnim vezama.

Vodolija

Vodolijama preporučujemo da obrate malo više pažnje na svoju intuiciju. Činite onako kako vam srce kaže. Ako vam signalizira da bi trebalo da raskinete sa partnerom, nemojte se obeshrabriti. To jednostavno znači da nije bio pravi izbor za vas i da će vam raskid prijati. Svaka situacija je, ipak, individualna, pa iako bi trebalo da pustimo emocije da nekad vode, razum mora biti uključen! Septembar nosi mnogo mogućnosti za ostvarenje emotivnih ciljeva, tako da je bitno da ostanete dosljedni sebi.

Ribe

Za vas ovog septembra važi da slušate svoje srce i ostanete bliski sa onima sa kojima to želite da budete; prestanite da se obazirete na prepreke koje vam neprijatelji šalju. Sve će ispasti kako treba, dokle god ne sumnjate u svoje sposobnosti i želje, jer je čulni i emotivni temelj mnogo važniji od logike, bar kad se radi o intimnim odnosima.

Podijelite članak