Kojović i Nikšić prijavljeni kao posmatrači na izborima u Mostaru

kojovic niksic
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

BH Blok akreditirao je najviše stranačke dužnosnike za kontrolu izbora u Mostaru koji se nakon 12 godine održavaju u nedjelju, 20. decembra.

Tako su na popisu akreditiranih osoba koje će na biračkim mjestima u Mostaru pratiti regularnost izbora akreditirani prvi čovjek SDP-a Nermin Nikšići i lider Naše stranke Predrag Kojović.

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdila potpredsjednica SDP-a Lana Prlić koja je također akreditirana za praćenje izbora u rodnom gradu.

ČITAJ JOŠ:  Novi pad cijena goriva u BiH: Ovo su trenutne cijene

Dodaje kako su akreditirani i ostali članovi predsjedništva SDP-a i zastupnici u Parlamentu BiH, pa će tako regularnost izbora u najvećem hercegovačkom gradu naredne nedjelje pratiti i Aner Žuljević, Saša Magazinović, Irfan Čengić, Malik Garibija, Zukan Helez i Ivan Boban, te predsjednik kantonalnog SDP-a Ismet Lulić.

Za praćenje mostarskih izbora među akreditiranima su i članovi predsjedništva Naše stranke Benjamin Bejtović, te Amela Kuskunović, zastupnica Naše stranke u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

Podsjetimo da su iz BH Bloka u više navrata iskazali bojazan za regularnost izbora u Mostaru, te najavili da će poduzeti sve mjere i aktivirati sve resurse da sačuvaju izbornu volju građana.

ČITAJ JOŠ:  Marina iz Mostara od 1995. vozi Golfa "keca": Ne mogu zamisliti život bez njega, ne dam ni mužu da ga vozi
GODISNJICA
MARKETING