KOLDO ALVAREZ PRED SUTRAŠNJI SUSRET: “Pokušat ćemo da čuvamo početni rezultat” (FOTO)

Nakon održane preskonferencije na stadionu Bilino Polje, uslijdila je i preskonferencija ekipe iz Andore na čelu sa selektorom Koldom Alvarezom de Eulate.

Kako je istakao na preskonferenciji Meša Baždarević, reprezentativci Bosne i Hercegovine bez obzira na sve moraju biti spremni i pored pobjeda koje su ostvarene prije.

Selektor Andore, Koldo Alvarez istakao je da su igrači Andore odmorni i spremni pred utakmicu, te da će vjerovatno taktika odbrane ostati ista, a mogućnost je i sa četiri igrača.

“Igrat ćemo odbranu te ćemo se truditi da početni rezultat od 0:0 držimo do kraja utakmice”, istakao je selektor.

Selektor Andore je dao šansu mladim igračima reprezentacije te je velika mogućnost da će se sutra na Bilinom Polju predstaviti mlađi igrači.

Copy

Iako je ekipa Bosne i Hercegovine izuzetno jaka ekipa, sa velikim imenima i dobrim kapacitetom igrača, ekipa Andore će najviše raditi na zaustavljanju igrače, iako je fizička razlika velika u poređenju.

“Zasigurno je da ćemo u ovoj utakmici vidjeti pravu i snažnu BiH jer se radi o velikoj stvari, radi se o prolasku na treće mjesto tabele, te mislim da će biti dosta dobra utakmica. Igrači BiH su izuzetno jaki obzirom da iznos od 25 miliona eura govori o kakvim se igračima radi”, istakao je selektor Andore Koldo Alvarez.

Kako je izgledao trening Andore odmah nakon preskonferencije pogledajte u fotografijama koje vam donosimo sa Bilinog Polja.

[flagallery gid=633]

Prethodni članakVIDEO+FOTO: Mešini Zmajevi odlučni pred sutrašnji susret
Sljedeći članakDanas sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost