Koliko Jelena Karleuša troši na odjeću?

karleusa odjeca
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Osim što je velika muzička zvijezda, možemo je slobodno nazvati i modnom ikonom. Jelena Karleuša nosila je neke od najekstravagantnijih modnih komada na Balkanu, a na njih troši i sumanute svote novaca.

Jelena Karleuša

Iako je Jelena poznata po svom itekako skupom modnom ukusu, ova je haljina brenda Kikiriki koštala za nju sitnih cc 75KM. No, zato nije štedjela na Gucci naočalama na koje je iskeširala 2.250 KM.

Jelena Karleuša

Ovu je raskošnu haljinu s efektnim prorezom platila oko 850 KM, a riječ je o poznatom srpskom dizajneru Saši Vidiću.

Jelena Karleuša

Ova je srebrna kreacija izazvala brojne komentare, ali ipak su najveću pažnju ukrale naočale brenda Parasite Design Lab koje su koštale oko 930 KM. Top i suknja zajedno su bili oko 240 KM, a riječ je o brendu Grayscale.

Jelena Karleuša

Ova je proljetno-ljetna kombinacija bila pravo osvježenje, a riječ je o Versace kompletiću za koji je izdvojila oko 2.150 KM. Ipak, ovdje su itekako više koštali nakit, torbica i cipele, također brenda Versace. Prsten je platila skoro 500 KM, torbicu skoro 2.800 KM, a sandale 1.900 KM.

Jelena Karleuša

U ovoj je maloj, bijeloj haljinici Jelena sigurno plijenila poglede na odmoru u Dubaiju, a za nju je iskeširala 480 KM. Ipak, u ovom je outfitu najskuplja Diorova torbica koju je platila skoro 5.500 KM.