Komedija na stazi: Motociklista slavio pobjedu pred ciljem, na kraju završio treći

Screenshot 3 1396
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na jednoj od moto trka u Brazilu desila se nesvakidašnja situacija. Na takmičenju u Superbikeu motociklista André Verissimo prerano se opustio i počeo je slaviti pobjedu, a na kraju je završio treći.

Verissimo je vodio u posljednjem krugu i činilo se da ima sigurnu pobjedu u “džepu”, ali je zbog nevjerovatne pogreške ostao bez trijumfa.

Naime, on je nakon posljednjeg zavoja spustio ruku s gasa i usporio je u posljednjih nekoliko metara slaveći već viđenu pobjedu, ali je posve pogrešno procijenio situaciju.


Prednost nije bila tolika koliko je mislio pa su Osvaldo Filho i Marcelo Skaf proletjeli pored njega u posljednjim sekundama Superbike trke vožene u Brazilu, a Verissimo je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Iako se tog dana morao zadovoljiti trećim mjestom na postolju, Verissimo je ukupni pobjednik šampionata u kategoriji EVO, ali još dugo će ga pratiti ovaj nesvakidašnji gaf.

ČITAJ JOŠ:  Jedan naprijed, nazad dva: Kako je gol u 95. minuti vratio bh. nogomet u surovu realnost

Klix

GODISNJICA
MARKETING